header3.jpg header1.jpg header5.jpg header4.jpg header6.jpg header2.jpg
 

Nieuwsafbeelding
Leah Kraan is geselecteerd voor het 6-landen toernooi. Nederlands MB neemt van 17 tot en met 23 juli deel aan dit toernooi in België. Van harte gefeliciteerd en heel veel succes.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Het hockeyseizoen is nog maar net afgelopen, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. Nadat iedereen weer uitgerust en fit terug is gekomen van vakantie, feesten wij nog even door met jullie!
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Oproep voor foto’s, anekdotes en verhalen over 40 jaar Almeerse hockeyclub.
Hoewel het nog een paar jaar duurt ( 2019 ), zijn wij, als traditie en historie commissie, op zoek naar verhalen, foto’s en mijlpalen die onze geschiedenis markeren. Het plan is namelijk om ter gelegenheid van dit lustrum een boek uit te geven die de
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Vorige week hebben de districtselecties plaatsgevonden voor het C-district Midden-Nederland. Mea de Vries, Annissa Ahmed en Sem van Geene zijn hiervoor geselecteerd.

Van harte gefeliciteerd. Heel veel succes en vooral heel veel plezier tijdens deze trainingen.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Tijdens de succesvolle Preview Night van KAF op maandag 23 mei, werd in een volgeladen Grote Zaal maandagavond ons Heren 1 team in het zonnetje gezet en gefeliciteerd met het behalen van de hoofdklasse!
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Er zijn weer veel teams kampioen geworden, wij willen natuurlijk deze teams graag vereeuwigen met een foto aan de Wall of Fame in het clubhuis. De Traditie en Geschiedenis commissie is ook nog op zoek naar andere historische foto’s! Heeft u nog foto’s die iets te maken hebben met de geschiedenis van de club zoals:
Lees verder
Nieuwsafbeelding
MD5 heeft zaterdag een workshop Krav Maga gevolgd. Trainen bij Krav Maga betekent dat je jezelf in korte tijd leert verdedigen tegen veel voorkomende gevaren op straat. Het doel is om te zorgen dat mensen en kinderen veiliger en met meer zelfvertrouwen over straat kunnen. Voor meer info www.kravmagaalmere.nl MD5  heeft genoten!!!
Lees verder
Nieuwsafbeelding
MA2 van de Almeerse wordt dit seizoen gesponsord door TKT Projects & Engineering. Eigenaar en Directeur Wim Smeenk zegt over de sponsoring: "hartstikke leuk dat ik met mijn bedrijf, gevestigd in Almere, kan bijdragen aan de professionele en sportieve doelstellingen van het team met de sponsoring van de trainingsoutfit".
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Per begin van seizoen 2016-2017 zal Dider Meijer de rol gaan vervullen als hoofdtrainer/ coach van Dames 1. Sinds 2014 is Dider betrokken bij de Almeerse; als speler van Heren 1, maar ook als trainer/ coach van Meisjes B1, bloktrainer van diverse topteams, jongste jeugd en als sleepcorner trainer. Als speler én als trainer was Dider
Lees verder
Nieuwsafbeelding
De "Vrienden van de Almeerse" hebben de afgelopen jaren gezorgd voor het scorebord op veld 2, kussens voor de banken in het clubhuis en het speelhuisje bij de ingang.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Je wilt als (studenten) team gaan hockeyen?  Vroeger wel gespeeld, toen geen tijd meer gehad, maar je wilt nu wel weer spelen?  Meld je aan en/of vraag naar de mogelijkheden

Gelijk inschrijven: vul het formulier in
Lees verder