header2.jpg header4.jpg header3.jpg header1.jpg
Heren I - Klein Zwitserland zondag 18-10 thuis om 14:45
Dames I - Leonidas zondag 18-10 thuis om 12:45
 

Nieuwsafbeelding
Binnenkort gaat de AH sportplaatjesactie van start, daarover later meer. AH Markenpoort biedt jouw nu alvast de mogelijkheid om een poster of mok te bestellen met daarop je eigen sportplaatje. Bestel deze unieke items snel en steun de Almeerse! Je kunt het bestelformulier (in de bijlage) inleveren tot uiterlijk 23 november en de moks en
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Er komt een heus Oktoberfest bij de Almeerse.
Volg ons op Facebook ( www.facebook.com/AlmeerseHockeyClub ) of Twitter ( www.twitter.com/almeerse ) voor de laatste informatie..
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zondag is een gouden halsketting verloren. Wie heeft iets gevonden of wat gezien?Laat je reactie actie.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Vorige week vrijdagavond is iemand een (junior) stick kwijtgeraakt.

Bij veld 1 of bij het Fysiohok is deze waarschijnlijk verloren/ kwijt geraakt. Het gaat om een blauwe TK met een zeempje.

Laat een berichtje achter als je deze hebt gevonden of als je meer informatie hebt.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Noverraz is al jaren een trouwe sponsor voor deze teams.   Naast de trainingspakken nu ook wedstrijdshirts voor onze 1e lijn D speelsters en spelers.

Op deze fraaie dag heeft Lex Noverraz op een bijzondere wijze de spelers en speelsters persoonlijk het shirt overhandigd.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag zijn verschillende teams "voorcompetitie-kampioen" geworden. Niet alleen JA1 , MA1 en MB1 (die ook landelijk gaan spelen), maar ook meisjes B7 , meisjes C7 , meisjes D3 en meisjes D6 zijn bovenaan geëindigd. TOP prestatie en gefeliciteerd!
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Op maandag 19 oktober vindt op de Almeerse een voorronde plaats van de jaarlijkse Nederlandse kampioenschappen hockeytechniek. Het team van NK Hockeytechniek gaat op zoek naar dé technische talenten van 2015. De grootste talenten worden geselecteerd voor de finaledag op 15 november in Den Haag!
Schrijf je nu in: 
Lees verder
Nieuwsafbeelding
De Traditie en Geschiedenis commissie is nog op zoek naar foto’s! Heeft u nog foto’s die iets te maken hebben met de geschiedenis van de club zoals:
·        foto’s van het oude clubhuis,
·        opening van het eerste kunstgras,
Lees verder
Nieuwsafbeelding
De Kinderkliniek heeft onze G-Hockey teams voorzien van nieuwe wedstrijdshirts. Directeur Tim Vreede was persoonlijk aanwezig om de shirts uit te reiken. Een fantastisch begin van dit nieuwe seizoen, veel succes allemaal!
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Onze club heeft vrijwilligers nodig! Samen zorgen we dat de club netjes is, je drankje kunt drinken en dat wedstrijden kunnen worden gespeeld. En dat levert ook nog eens €40,- op!
·       Twee diensten aan de wedstrijdtafel en je hebt je barborg terug.
Schrijf je in:
Lees verder
Nieuwsafbeelding
ABNAMRO:  Als hoofdsponsor van deze club en 60 andere hockeyclubs in Nederland, wensen we alle leden een mooi hockeyjaar toe. Een seizoen waarin je je kwaliteiten weer verder kunt ontwikkelen en je talent kunt benutten. Hopelijk af te sluiten met een toppositie op de ranglijst. 
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Je wilt als (studenten) team gaan hockeyen?  Vroeger wel gespeeld, toen geen tijd meer gehad, maar je wilt nu wel weer spelen?  Meld je aan en/of vraag naar de mogelijkheden

Gelijk inschrijven: vul het formulier in
Lees verder