header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vanaf a.s. zondag: Waspas-actie van Autoradam!

Sponsoring Nieuws afbeelding

22-9 Vanaf zondag 25 september, de 2e Super Sunday van dit seizoen, heeft Autoradam voor alle leden van De Almeerse een speciale actie!   Autoradam, het adres voor Wassen - Tanken en Verhuur in Almere en Amsterdam, is m.i.v. 1 september een nieuwe sponsor van de Almeerse HC.  

Lees verder

Jonas en Terrance in WK-trainingsgroep Jong Oranje!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

21-9 Heren-1-spelers Jonas de Geus en Terrance Pieters zijn opgenomen in de trainingsgroep van Jong Oranje ter voorbereiding op het WK dat eind dit jaar wordt gespeeld in India. Bondscoach Eric Verboom heeft in totaal 25 spelers uitgenodigd. Jong Oranje verblijft vanaf volgende week tot aan het vertrek naar India elke maandag en dinsdag op het nationaal sportcentrum Papendal. 

Lees verder

Heren 1 on the road met Hyundai

Sponsoring Nieuws afbeelding

16-9Vorige week heeft Hyundai dealer Auto Palace drie Hyundai's I20 afgeleverd aan het eerste mannenteam van de Almeerse. Deze deal is mogelijk gemaakt door Lease Plan, Hyundai (Auto Palace) en de Almeerse Hockey Club. Het is geweldig hoe je met Almeerse ondernemingen de verbinding kunt realiseren en tot dit resultaat kunt komen.
 

Lees verder

NOG 1x GENIETEN....

Heren1/Dames1

25-5Met dank aan Elske Hempel voor het maken van deze (wederom) prachtige registratie..

Lees verder

Inschrijven om hockey te spelen

Algemeen Nieuws afbeelding

20-6Wil je lid worden van de Almeerse Hockey Club?  Klik hier
Vanaf 3 jaar kun je al hockey spelen bij de kabouters. Toch wat ouder? De Almeerse heeft jeugd teams op alle niveau's, er zit vast een team bij wat bij je past.

Lees verder

Even voorstellen:

Algemeen Nieuws afbeelding

21-2 Het nieuwe bestuur is gepresenteerd. Wij zetten het bestuur nog even voor jou op een rij:

Rob Bakker

Lees verder

Scheidsrechters Gezocht!

Arbitrage Nieuws afbeelding

26-9 Komend weekend zijn er nog maar een paar gaatjes in het fluitschema. Hieronder het overzicht met nog openstaande plekken. Wil je voorkomen dat wij je inplannen? Zorg dan dat je ons voor bent, zoek zelf je te fluiten wedstrijd uit en plan jezelf in via de website of met een mailtje aan ons via [email protected] . Komende dagen gaan wij de speelweekenden in de rest van

Lees verder

Bijbaan nodig? LISA zoekt support-medewerkers!

Sponsoring Nieuws afbeelding

22-9 Beetje klaar met telemarketing of vakken vullen? Dan is dit iets voor jou! LISA zoekt voor de avonduren (17.00-22.00 uur, uur later starten en/of uur eerder stoppen kan ook) support-medewerkers om tennis- en hockeyclubs te helpen bij het gebruik van het informatiesysteem LISA, via mail, chat en telefoon. Het gaat om minimaal twee avonden per week. Het is ook mogelijk om in het weekeinde

Lees verder

DE SPELREGELBRIEFING 2016-2017 !

Arbitrage Nieuws afbeelding

20-9 In bijlage de briefing voor clubscheidsrechters voor dit seizoen. Er zijn geen spelregel wijzigingen, wel is interpretatie van spelregels gewijzigd.
Complete spelreglement is te vinden op de website van de KNHB .
Groeten,
De Scheidsrechterscommissie


Lees verder

Tikkie: Ideale App voor de Koffie- en Bierpot

Sponsoring Nieuws afbeelding

5-9 Heeft jouw hockeyteam voor dit seizoen de koffie- en bierpot al geregeld? Soms best gedoe om te zorgen dat iedereen inlegt. Tikkie lost dit op. Met deze gratis app stuur je in één keer naar je hele team een betaalverzoekje via WhatsApp. En in de Tikkie-app zie je meteen wie betaald heeft.   Na de hockey, stuur een Tikkie

Lees verder

Opleiding tot clubscheidsrechter dit seizoen

Arbitrage

4-9 Wie Vanuit de hockeybond is het voor elk spelend lid verplicht gesteld om vanaf 2e jaars B je scheidsrechtersdimploma in bezit te hebben. De scheidsrechterscommissie stuurt persoonlijke uitnodigingen naar alle leden vanaf 2e jaars C, maar ook 1e jaars C en D jeugd zijn van harte welkom voor de cursus en examen.

Lees verder

Instagram

Twitter