header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsor worden?

Met een historie van ruim 40 jaar komt de Almeerse Hockey Club eigenlijk net kijken in ‘hockeyland’. Toch zijn  wij inmiddels een landelijk gevestigde naam met zo'n 1100 leden en de nodige sportieve successen. Het eerste herenteam speelt Promotieklasse,  Dames 1 speelt in de Overgangsklasse. Daarnaast spelen diverse jeugdteams op het hoogste landelijke niveau. Maar vooral zijn wij een sportclub voor al onze leden, met een sociale functie voor kinderen, junioren, senioren, ouders én grootouders. We zijn een familieclub mét ambitie!

De Almeerse kent een sterke maatschappelijke binding met de stad Almere, de scholen en het bedrijfsleven. Van onze leden bestaat 80% uit jeugd (6-18 jaar) en 20% uit senioren (heren en dames teams, trimhockey).

Om de Almeerse te kunnen runnen zijn er de financiële pijlers; contributie, sponsoring en baromzet. Elke dag zijn er spelers, ouders en trainers te vinden op ons hockeycomplex. Elke dag wordt er getraind, en in het weekend zijn er ongeveer 1.000 spelers, ouders en familie aanwezig op de club. De Almeerse faciliteert ruim 30 wedstrijden per zaterdag. Dit zijn 70.000 personen in een seizoen. Als op zondag Heren 1 en Dames 1 thuis spelen, trekken deze wedstrijden nog eens ruim 500 toeschouwers. Onze club is betrokken, dat is ook te zien aan alle vrijwilligers die er voor zorgen dat de hele hockeysport mogelijk wordt gemaakt. Naast deze vrijwilligers hebben we ook professionals in dienst die onze hockey-ambitie meehelpen waarmaken.

Ambitie
De Almeerse Hockey Club is ambitieus Wij streven daarbij niet alleen het hoogste sportieve niveau na, maar vooral ook het bieden van optimale faciliteiten aan alle leden en verbonden partners. We zijn een club waarvan we hopen dat elk lid zich thuisvoelt en waar iedereen speelt op zijn of haar niveau; top, prestatie, breedte en parahockey.  We moedigen elkaar aan en er ontstaan vele vriendschappen. 

Sportiviteit, gezelligheid, prestatie, betrokkenheid en openheid staan bij de Almeerse in een hoog vaandel. Dit zorgt voor sfeer op onze club. Eten en borrelen op vrijdag, spelen, aanmoedigen, fluiten of coachen in het weekend... iedereen doet mee. Sponsoring is een belangrijk deel van onze inkomsten om de hockeybegroting waar te maken, en wordt ingezet om onze ambities op het gebied van tophockey te realiseren en de breedtesport te ondersteunen.

Hockey en bedrijfsleven
Zonder financiële ondersteuning door het bedrijfsleven is het realiseren van onze ambities niet mogelijk. De hockeysport mag zich gelukkig nog steeds verheugen in groeiende populariteit, met de daarbij behorende media-aandacht. Daarnaast heeft de Almeerse bedrijven ook het nodige te bieden.  Sponsoring is maatwerk. Ons sponsorbeleid is er op gericht om met een aantal (nieuwe) sponsors samen te gaan werken als echte partners die vanuit hun bedrijf/merk een persoonlijke touch willen geven aan het behalen van onze ambities en daarbij prominent zichtbaar zijn. Daarnaast streven wij naar een succesvolle uitbreiding van onze Businessclub. 

Businessclub
Als officieel sponsor van de Almeerse Hockey Club krijgt u toegang tot de Businessclub; een bonte club van ondernemers die één ding gemeen hebben en dat is dat ze de Almeerse of de hockeysport een warm hart toedragen. Tegelijkertijd hebben de ongeveer zestig leden tijdens de zeer druk bezochte en gezellige bijeenkomsten prima kansen om te netwerken en zakelijke contacten te leggen. Daar zal met name de nadruk op liggen de komende jaren. 

Sponsor worden?
Sponsoring is voor de Almeerse Hockey Club van levensbelang; Door sponsoren kunnen we onze kwalitatieve hockeyopleiding waarborgen. Natuurlijk kan ook jouw bedrijf de Almeerse Hockey Club sponsoren. Voor elk budget kunnen we een plan maken waar zowel de club, als de sponsor blij van wordt, want natuurlijk doen we graag iets terug!

Meer weten? Neem dan contact op met Eloïne Kindt 
via [email protected] of met de sponsorcommissie op [email protected]