header foto header foto header foto header foto
 

Met Korting naar het ABN AMRO World Tennis Tournament..

Sponsoring Nieuws afbeelding

16-1 Speciaal voor de leden van de Almeerse heeft ABN AMRO een mooie aanbieding: Je kunt het ABN AMRO World Tennis Tournament (9 feb - 17 feb) bezoeken met 30% korting. Je kunt de kaarten bestellen via onderstaande link.
wtt2019hockey.events.abnamro.nl  

Lees verder

Scheidsrechterscursus 4 en 25 maart om 19.00 uur

Arbitrage Nieuws afbeelding

16-1 De Almeerse vindt het belangrijk dat spelers en ook ouders de hockeyregels kennen want daarmee:
krijg je een betere beleving van de hockeysport begrijp je de scheidsrechter beter voorkom je onnodige discussies kun je voordeel halen uit spelsituaties

Lees verder

Jongste Jeugd alweer gestart op het veld!!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

13-1De meeste hockeyers genieten nog van de "warmte" in de zaal (behalve dan in de blaastenten) maar de bikkels van de Jongste Jeugd zijn alweer begonnen op het veld! Elke vrijdag om 16:00 uur is er instuif voor de zestallen en om 17:00 uur zijn de F-jes aan de beurt!

Lees verder

Algemene Leden Vergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

11-1 Geachte Ereleden, Leden van Verdienste, Leden, Aspirant-leden en Ouders, 
Op woensdag 23 januari 2019 is er weer een Algemene Leden Vergadering (ALV). U bent van harte uitgenodigd deze ALV bij te wonen. De ALV zal plaatvinden in het clubhuis van de Almeerse Hockeyclub. Aanvang: 20:00 uur. 

Lees verder

Veilingitems Heren 1 Feest!!

Evenementen Nieuws afbeelding

7-1 Op 26 januari organiseert Heren 1 een veiling- en loterijfeest op de Almeerse Hockeyclub. Een aantal veilingitems mogen wij al bekend maken. H1 hoopt met dit feest geld op te halen voor een teamtrip.  Voor slechts 5 euro wordt je ontvangen met een lekker welkomstdrankje, maak je kans op mooie prijzen in de loterij en kun je bieden op unieke items tijdens de veiling.

Lees verder

Vooraankondiging ALV

Bestuur Nieuws afbeelding

18-12 Op woensdag 23 januari 2019 vindt de Algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Op de agenda van deze vergadering staat ook het punt bestuurswisseling. Voor een aantal bestuursleden is de (tweede) termijn van drie jaar verstreken waaronder die van de huidige voorzitter. De voorzitter stelt zich niet herkiesbaar. Dat betekent dat de positie van voorzitter vacant is. Omdat de voorzitter als zodanig

Lees verder

26-01: Feest Heren 1 met Veiling en Loterij!!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

16-12Op 26 januari organiseren wij een een veiling- en loterijfeest op de Almeerse Hockeyclub. Wij hopen met dit feest geld op te halen voor onze teamtrip. Tijdens deze trip zijn wij 4 dagen bij elkaar om wedstrijden te spelen, elkaar beter te leren kennen en te groeien als team.


Lees verder

Samenwerking Almeerse – SMC Almere

Nieuws Nieuws afbeelding

4-12 De Almeerse Hockey Club en het Sport Medisch Centrum Almere (S.M.C. Almere) hebben onlangs een contract ondertekend waarin hun samenwerking is vastgelegd. Het S.M.C. Almere is daarmee de exclusieve partner paramedische begeleiding van de Almeerse voor een periode van 2 jaar en onderdeel van de medische commissie van de Almeerse.


Lees verder

Jonna en Terry geselecteerd voor de Pro-League

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

17-1Heren 1 spelers Jonas de Geus en Terrance Pieters zijn geselecteerd om met het Nederlands team de komende Pro-League wedstrijden tegen Nieuw-Zeeland, Australië en Spanje te spelen. Wij wensen ze heel veel succes!!

Lees verder

SMC Almere stoomt MC3 klaar voor veldseizoen

Junioren Nieuws afbeelding

16-1Terwijl het zaalseizoen nog in volle gang is, de meiden van de C3 in de zaal opgesplitst zijn in diverse teams, zijn ze ook al stiekem bezig zich voor te bereiden op het tweede deel van het veldseizoen. Goed voorbereid zijn is het halve werk, en onder begeleiding doelgericht trainen is dan zeker waardevol.
 

Lees verder

ALMEERSE TV

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

29-12 // Alle samenvattingen en interviews van de hoofdklassewedstrijden van Heren 1 vind je hier.

Lees verder

Tapperuse Indoor: Resultaten Dag 1

Junioren Nieuws afbeelding

29-12Op de eerste dag van het Tapperuse Indoor toernooi in het topsportcentrum Almere kwamen de D- en C-jeugd in actie. Almeerse MD1 en JD1 (foto) zijn 's ochtends beide als eerste geëindigd in het toernooi, proficiat! JC1 legde 's middags beslag op de 4e plaats en MC1 eindigde het toernooi als 3e. Op zaterdag spelen JB1 en MB1, op zondag JA1 en MA1.

Lees verder

Svala Auto Almere en Almeerse verlengen Sponsorovereenkomst

Sponsoring Nieuws afbeelding

21-12 Volvo dealer Svala Auto Almere en de Almeerse hebben wederom de sponsor overeenkomst verlengd. Nog steeds geldt dat de Almeerse 1000,- euro in de clubkas krijgt gestort als een lid of ouder/verzorger bij Svala Auto Almere een nieuwe Volvo aanschaft.


Lees verder

Samenwerking Almeerse met Bedrijfskring Almere

Sponsoring Nieuws afbeelding

21-12Ook de samenwerking tussen de Almeerse (businessclub) en de Vereniging Bedrijfskring Almere is een feit. Onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst is dat businessclubleden van de Almeerse en VBA-leden welkom zijn op elkaars events.

Lees verder

MC1 Geplaatst voor Super C Competitie!

Junioren Nieuws afbeelding

4-12MC1 is in de voorcompetitie als 3e geëindigd in hun poule in de Topklasse. Dat betekent dat zij zich hebben geplaatst voor de landelijke Super C competitie die in maart 2019 van start gaat. Gefeliciteerd meiden!!

Lees verder

Wat als een regulier team niet past?

G-Hockey Nieuws afbeelding

22-11 We horen de laatste tijd meer en meer verhalen over jongelui die stoppen met hockey omdat zij geen aansluiting meer hebben bij hun eigen (reguliere) team. Dat terwijl zij de sport juist hartstikke leuk vinden. Spijtig om te horen dat deze groep stopt en wat dat betreft in een isolement raakt.
Ook voor dergelijke spelers en speelsters biedt het G-Hockey uitkomst.

Lees verder

Indooractie Sportpaleis Sport2000

Sponsoring Nieuws afbeelding

5-11Sportpaleis Sport2000 heeft ook voor het aankomende zaalseizoen een mooie Indooractie voor onze leden. Een Indian Maharadja Compo stick (euro 59,95) + Long Finger glove (euro 21,95) van euro 81,90 voor euro 54,95.  Beide modellen zijn reeds in huis. Kijk in de webshop voor de complete collectie indoor sticks https://www.sportpaleis.nl/overige-sporten/hockey/hockeysticks/zaalhockeysticks/

Lees verder

 
 

Heren I

HC Bloemendaal - Heren I
Datum zondag 10-3 Spelen n.n.b.

Dames I

Dames I - B.H.V. Push
Datum zondag 10-3 Spelen n.n.b.

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A