header foto header foto header foto header foto header foto
 
ParaHockey

Wat als een regulier team niet past?

Nieuws afbeelding 22-11-2018
We horen de laatste tijd meer en meer verhalen over jongelui die stoppen met hockey omdat zij geen aansluiting meer hebben bij hun eigen (reguliere) team. Dat terwijl zij de sport juist hartstikke leuk vinden. Spijtig om te horen dat deze groep stopt en wat dat betreft in een isolement raakt.

Ook voor dergelijke spelers en speelsters biedt het G-Hockey uitkomst.
G-Hockey is meer dan alleen sporters met een geestelijke of lichamelijke beperking! Ja, ook mensen met ADHD of een autistische stoornissen die een HAVO, VWO of HBO-opleiding volgen maken deel uit van het G-Hockey team. Zij kunnen geen juiste aansluiting vinden bij hun reguliere team. Dan is het mooi en fijn dat zij hun favoriete sport kunnen blijven beoefenen bij ons team.

Wij hebben ondertussen 22-24 leden. Nieuwe leden zijn altijd welkom.
Wellicht dat sommige ouders hierbij een stap moeten maken dat hun zoon of dochter overstapt van een regulier naar een G-team. Maar als daardoor het plezier gehandhaafd blijft dat de favoriete sport door de speler of speelster beoefend kan blijven worden, dan is dat erg mooi.

Wil je meer weten over het G-Hockey bij de Almeerse dan kun je contact opnemen met Martin de Koning. Bereikbaar op mailadres: [email protected]. Vind je het prettig mondeling informatie te verkrijgen dan bel je met 06-44.41.69.23.
Maar speelt het vorenstaande niet direct voor jou of een van uw kinderen, maar ken je mensen in je naaste omgeving die met bovenstaand probleem worstelen, verwijs hen dan op bovenstaand mailadres of het mobiele nummer om meer informatie te verkrijgen.

Maar je kunt ook even komen kijken!
Wij trainen op woensdagmiddag van 17.30-18.30 uur en op zondagochtend van 10.45-12.00 uur. Beide keren op veld 1. 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws