header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Daniël de Puysseleire stopt als coach van Dames 1

Nieuws afbeelding 16-5-2022

Aanstaande zondag, bij de wedstrijd Almeerse – Rood Wit, staat Daniël de Puysseleire voor het laatst als coach bij Dames 1 op het veld. Recente ontwikkelingen in zijn maatschappelijke carrière maken een combinatie met het coachen van Dames 1 niet meer mogelijk.

 

Daniël: "Ik kan het coachen en mijn nieuwe werkzaamheden onvoldoende combineren waardoor ik komend jaar niet mijn volledige commitment kan geven aan het team. En dat verdienen zij wel. Dames 1 is een geweldig team en vond het dan ook een moeilijke beslissing om niet verder te gaan. We hebben samen hard gewerkt om het kampioenschap te kunnen halen. Ik heb dit met zeer veel plezier gedaan”.


Daniël heeft de afgelopen drie seizoenen Dames 1 gecoacht en bracht het zaalteam naar de Hoofdklasse en samen met Bas Beuse het veldteam naar de Promotieklasse! Hij speelt al vanaf de Jongste Jeugd in de eerste jeugdelftallen bij de Almeerse en is een vertrouwd gezicht op de club. Daniël blijft lid en betrokken bij de club.

 

We bedanken Daniël voor zijn grote inzet voor en betrokkenheid bij Dames 1 en de club en wensen hem veel succes in zijn carrière.

 

Eerder had ook Bas Beuse aangegeven te stoppen met coachen van Dames 1. Het bestuur is inmiddels druk op zoek naar een nieuwe coach om volgend seizoen Dames 1 te coachen. We hopen jullie daar binnenkort over te informeren.


Ruben den Ouden

Bestuurslid tophockey

Reacties


Johan Brouwers

16-5-2022 @ 20:44:31 |Dit is echt jammer dat beide weggaan, hoop dat het bestuur de dames iets van Top teruggeven . Dit omdat de dames het echt verdienen!!!

Sanne Aerts

16-5-2022 @ 20:48:24 |Jammer

Guus Kuster

16-5-2022 @ 22:31:12 |succes

Natasja Burdorf

16-5-2022 @ 23:14:04 |Dank je wel voor alles Puys! Je bent een topper en hebt een fantastisch resultaat neergezet samen met de dames 💪💪💪

Reageer op het nieuws


Countdown
 

Agenda

11-6 Keepersspullen
27-6 HGW Overleg