header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

Help de seniorenlijn: geef een uurtje per week training!

Nieuws afbeelding 9-8-2022

Update: de situatie wordt inmiddels zorgelijk, we hebben 0 reacties op onderstaand bericht ontvangen. we moeten het met elkaar oplossen binnen de vereniging dus meld je aan.

 

Voor de seniorenlijn staan we voor een grote uitdaging. We hebben (D1/H1 buiten beschouwing gelaten) 11 seniorenteams, waar 175 senioren in zitten. Uiteraard is er een kostenpost trainers senioren begroot, maar de realiteit is helaas dat trainers zeer schaars zijn en het inhuren van externe trainers een enorme uitdaging is.

 

Met een uurtje in de week kun je al helpen

Natuurlijk willen we dat iedereen lekker kan trainen, maar dat moeten we wel met elkaar mogelijk maken. Er zijn verschillende oplossingen denkbaar: je hoeft niet een heel seizoen training te geven. Zo kun je het als duo doen, of meld je met een aantal mensen aan dan kunnen we de trainingsweken in blokken verdelen en ben je slechts een aantal weken aan de beurt.

 

Dus: wil je een uurtje per week training geven, of ken je iemand (een enthousiaste ouder, oom, buurvrouw) die wat ervaring heeft in de sport en bereid is om te helpen? Laat het ons dan weten, via [email protected]. Ook als jij of iemand die je kent eerst meer informatie wil of vragen heeft, mail ons dan. We beantwoorden je vragen graag!

 

Samen zijn we éen vereniging en we moeten we het met elkaar doen!

 

TC Almeerse Hockeyclub

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws