header foto header foto header foto header foto header foto
 
ParaHockey

G2 in documentaire "De G van Hockey"

Nieuws afbeelding 16-5-2014
Naast het feit dat G2 (het 2e G-Hockey team van de Almeerse) zaterdag 10 mei de laatste wedstrijd op en tegen Kampong met 7-2 heeft gewonnen, dit jaar in een nieuwe poule speelde en daarin uiteindelijk 2e is geworden, is er nog meer nieuws te melden over dit sterrenteam.

Op 1 juni gaat op het CampusDoc filmfestival te Utrecht de documentaire "De G van Hockey" in premiere. De voorbereiding van G1 van Amersoort op de wedstrijd tegen G2 van de Almeerse en het duel zelf staan in deze film centraal.

De trailer van deze documentaire:
 
http://vimeo.com/95018946


"De G van Hockey" is een film van Liza de boer en Cedric van der Ploeg.

Het mag best gezegd worden dat hockey een elitaire sport is. Alle Diederikjes en Willemijntjes komen elke zondag weer bij elkaar om lekker een balletje te petsen en hun kekke hockeyoutfit te showen. Maar misschien is dit wel niet de enige kant van hockey. Er is namelijk nog een team, het G-team. Waar de spelers misschien geen typische Willem-Jannetjes zijn. Maar gewoon Robbie of Jannick. Gewoon Robbie of Jannick die net iets anders zijn.

De kaartverkoop voor dit filmfestival start op 19 mei. Meer informatie over het CampusDoc filmfestival vind je hier. http://campusdoc.net/nl/
Reacties


Anouk Ideco

12-5-2014 @ 14:25:41 |Trotse coach!!

Joest Straat

13-5-2014 @ 08:25:48 |Wat goed! Gefeliciteerd!

Reageer op het nieuws