header foto header foto header foto header foto header foto
 
ParaHockey

November is Maand van aangepast sporten

Nieuws afbeelding 20-11-2014 November staat in Flevoland in het teken van het aangepast sporten. De gehele maand worden in Flevoland diverse extra activiteiten georganiseerd. 

Sportservice Flevoland hield onlangs een bijeenkomst over Onbeperkt bewegen in Flevoland. De bijeenkomst was voor iedereen met affiniteit voor aangepast sporten, van sportverenigingen en bewegingscoaches tot persoonlijk begeleiders en beleidsambtenaren. Namens de Almeerse was de G-commissie aanwezig.

Na de opening door de heer Jaap Lodders, gedeputeerde van de provincie Flevoland, werd de toekomst visie gepresenteerd door Esther Vergeer en Monique Kalkman. Na deze presentaties werd de groep verdeeld. Wij deden mee aan de workshop "Dromen, Denken en Durven". Hierbij was het de bedoeling om stappen te ondernemen om aangepast sporten een extra stimulans te geven. De volgende onderwerpen dienden geïnventariseerd te worden; Droom/Ambitie, Competenties, Sterke en Zwakke punten binnen de vereniging alsmede wie/welke instantie kan je helpen je droom en ambitie te verwezenlijken.

Na afloop was er een plenaire sessie met als thema Doen! Samenwerken & Verbinden. Het was nu zaak om te heet een en ander te categoriseren. Wat heeft NU de hoogste prioriteit, WIE kan je je hierbij helpen en WAARMEE dien je te worden ondersteund in het bereiken van je korte termijn doelstelling.

Wij zijn blij zijn met een regionale en landelijke overkoepelende organisatie van alle sporten voor mensen met een beperking. Wij hebben het gevoel dat er goede stappen worden gezet.

Het was een intensieve en leerzame avond waarbij veel informatie werd verstrekt.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws