header foto header foto header foto header foto header foto
 

Aftermovie HGW 2022 The Farm!

Barhulp gezocht!

Bar Nieuws afbeelding

17-8Voor de wedstrijd van Heren 1 - 'oud' Heren 1 zoeken we nog 3 vrijwilligers die bardienst willen draaien. Je kan je indelen via de app onder 'Meer' en dan  'Plan uw dienst'. Of via de wesbite onder 'Club' en dan  'Diensten'
Lees verder

Help de seniorenlijn: geef een uurtje per week training!

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

9-8 Update: de situatie wordt inmiddels zorgelijk, we hebben 0 reacties op onderstaand bericht ontvangen. we moeten het met elkaar oplossen binnen de vereniging dus meld je aan.
 

Lees verder

Nieuws over de bar

Bestuur Nieuws afbeelding

18-7 Vanaf 1 juli gaan we de bar weer in eigen beheer nemen. De bar vormt een belangrijk onderdeel van de sociale cohesie op de club en als bestuur vinden we het belangrijk om dat vorm te geven met een vast gezicht en met iemand die betrokken is bij de Almeerse. Daarnaast is de bar een belangrijk onderdeel van de inkomsten voor de club en in eigen beheer zijn de inkomsten nu eenmaal hoger. 

Lees verder

Almeerse geheel rookvrij

Sociaal-Maatschappelijk Nieuws afbeelding

1-9 Enige tijd geleden heeft de Almeerse de de keuze gemaakt om mee te gaan met de landelijke koers op weg naar een rookvrije generatie. In de ledenvergadering van 30 juni is door een ruime meerderheid van stemmen besloten dat onze club per 1 september geheel rookvrij zal zijn.


Waarom doet Almeerse mee met de Rookvrije Generatie?

Lees verder