header foto header foto header foto header foto header foto
 

A.s. zaterdag: JA1 - Kampong JA1 in halve finale DK Zaal!!

Junioren Nieuws afbeelding

21-1 A.s. zaterdag (25 januari) worden de halve finales van de districtskampioenschappen (DK) Zaal MC, JC, MB, JB, MA en JA gespeeld in het Topsportcentrum Almere. Almeerse JA1 is daarbij en zal het om 15:00 opnemen tegen Kampong JA1. De winnaars van de halve finales zullen de dag erna, dus op zondag 26 januari, de finale om het districtskampioenschap spelen. Ook die finales zullen in het

Lees verder

MC5 Kampioen en Breedteteam van het Jaar!!

Junioren Nieuws afbeelding

27-5MC5 is afgelopen zaterdag kampioen geworden zonder puntenverlies en een doelsaldo van +35. Zaterdag werd met 7-1 gewonnen van Voordaan. En als klap op de vuurpijl mochten de jonge dames zaterdagavond een Ceesar in ontvangst nemen voor het beste breedteteam van seizoen 2018/2019. Het was kortom een lekker seizoen voor MC5!! Gefeliciteerd meiden!!

Lees verder

MC3 nu al kampioen

Junioren Nieuws afbeelding

25-5MC3 Kampioen 2018-2019
Met nog 1 wedstrijd voor de boeg kan de MC3 van de Almeerse zich nu al kampioen 2018-2019 noemen. Ondanks het feit dat ze vandaag op een zandveld mochten aantreden, kwamen ze ook dit maal weer als winnaar van het veld.Lees verder

Dreamteam MB4 is (alweer) Kampioen!

Junioren Nieuws afbeelding

25-5 De dubbel is binnen. En het seizoen is nog niet afgelopen. Tijdens de zaalcompetitie maar één keer gelijk gespeeld. De veldcompetitie lijkt een copy van de zaal. Er waren in beide competities maar twee echte concurrenten en deze hadden geen antwoord op het spel van MB4.

Lees verder

Ally in de Breedte: MC5 Training van D1

Junioren Nieuws afbeelding

24-5MC5 heeft deze week training gehad van een aantal spelers van Dames 1, dit in het kader van Ally in de Breedte. Het zal zaterdag dus wel goed komen in de kampioenswedstrijd. Met 6 punten voorsprong, nog 2 wedstrijden te gaan en een doelsaldo van +21 t.o.v. de nummer 2, heeft MC5 weinig te vrezen. Ik zeg alvast: Gefeliciteerd meiden!!

Lees verder

Rood & Wit Party voor C/D Jeugd!!

Junioren Nieuws afbeelding

5-5Op zaterdag 18 mei organiseert Dames 1 een Rood & Wit Party voor de C en D jeugd. De deuren openen om 19:30 uur. Kaartjes (a 7,50 euri) kun je kopen via LISA/Evenementen. De dresscode voor deze avond???? Rood & Wit Natuurlijk!!! je mag een introducee meenemen!!

Lees verder

JA1 Kampioen en door naar Finaledag Super A!!

Junioren Nieuws afbeelding

16-4Met nog een paar wedstrijden te spelen is JA1 afgelopen zaterdag al kampioen geworden van Poule B in de Super A competitie. Op 1 juni gaat JA1 samen met de nummer 2 van poule B op de Finaledag Super A 2018/2019 in Barendrecht de strijd aan met de nummers 1 en 2 uit de andere 3 poules van de Super A competitie. Gefeliciteerd mannen, en veel succes!!

Lees verder

1e Blok Almeerse Hockey Academy - Meld je aan voor 27/03!!

Junioren Nieuws afbeelding

25-3 Op donderdag 28 maart starten de eerste 4 bloktrainingen van de Almeerse Hockey Academy. Er zijn nog een paar plekken vrij en je kunt je tot uiterlijk 26 maart om 23:00 uur aanmelden via deze link:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerjl7-Evu3JZ3jD6K5k8E-lazWtLKclm8UvxK24qH6qSlhRQ/viewform

Lees verder

MB4 Ongeslagen Zaalkampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

25-2 MB4 is ongeslagen zaalkampioen geworden. De meiden gingen elke wedstrijd als team tot het einde van de wedstrijd voor de volle winst. Een aantal keren leverde dit dan ook tot winst in de laatste seconde. MB4 gaat de 2e helft van de veldcompetitie voor de dubbel want ook op het veld zijn ze op dit moment nog ongeslagen.
Zet hem op meiden!!

Lees verder

MB12 Zaalkampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

11-2 Met een 2-1 overwinning op Phoenix en 1-0 winst op directe concurrent Naarden is MB12 zondag kampioen geworden in de Subtopklasse Poule D. Gefeliciteerd Meiden!! Een hoe vieren we dat ???? Met taart natuurlijk!!

Lees verder

JA1 zaterdag in Play-offs DK Zaal tegen Laren!!

Junioren Nieuws afbeelding

17-1JA1 speelt a.s. zaterdag 19 januari in de kruisfinale van de Play-offs voor het Districtskampioenschap in de zaal. De tegenstander is Laren JA1. De wedstrijd begint om 15.00 uur in de sporthal Galgenwaard in Utrecht. Jongens en begeleiding heel veel succes zaterdag!!

Lees verder

Zaalhockeyclinic D1: Nog enkele plekken vrij!

Junioren Nieuws afbeelding

21-12 Almeerse Dames 1 geeft 27, 28 en 29 december een zaalhockeyclinic voor de fanatieke hockey jeugd! Wil jij al onze zaalhockey tips en tricks te weten komen? Schrijf je dan nu snel in! Dit kan door te mailen naar [email protected] De kosten bedragen €30 p.p.

Lees verder

Ally in de Breedte: MA4 Supercoach!

Junioren Nieuws afbeelding

27-11Afgelopen zaterdag was Robin Herweijer, aanvoerder van Heren 1, de supercoach van MA4 in de thuiswedstrijd tegen Baan MA2. Desondanks gingen de 3 punten mee naar Baarn. De ervaring was wel top!

Lees verder

Ally in de Breedte: MB5 Supercoach!

Junioren Nieuws afbeelding

19-11Heren 1 speler Justin Klop was afgelopen zaterdag de Supercoach van MB5. Na de voorbespreking was er onder leiding van Justin een warming up in Heren 1 stijl. De wedstrijd tegen Schaerweijde MB5 werd mede dankzij de tips en aanwijzingen van Justin met 1-0 gewonnen.

Lees verder

Ally in de Breedte: Speltactieksessie JD4

Junioren Nieuws afbeelding

16-11Deze week was het de beurt aan JD4 voor een tactische spelsessie van Dames 1. Theorie en praktijk in 1 trainingssessie. Helemaal Top!

Lees verder

JC3 nu al Kampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

13-11 Met 24 punten uit 8 wedstrijden is JC3 nu al kampioen van de voorcompetitie in de 3e Klasse Poule B (in de C categorie worden er 10 wedstrijden gespeeld in de voorcompetitie). Afgelopen zaterdag werd met 0-9 gewonnen van Buitenhout JC1. Met 8 punten voorsprong op de nummer 2, Lelystad JC1, en nog 2 wedstrijden te gaan is JC3 niet meer in te halen, Dankzij de 9-0 overwinning staat het doelsaldo

Lees verder

Ally in de Breedte: MC5 Supercoach

Junioren Nieuws afbeelding

8-11MC5 kreeg in de lastige thuiswedstrijd tegen Baarn MC4 hulp van supercoach Chuck Caupain, speler van Heren 1. Het werd een prachtige 3-2 overwinning voor onze meiden. Chuck bedankt!!

Lees verder

Clinic Heren 1 was helemaal Top!

Junioren Nieuws afbeelding

26-10De Heren 1 clinic van afgelopen donderdag was helemaal top! Volg Heren 1 ook op Instagram! Tag je teamgenoot(jes) of vriend(in) in de comments, like het bericht en volg het account van H1! Daarmee maak je kans om de volgende clinic gratis mee te doen samen met je maatje! #tagjemaatje #clinicheren1 @ahc_events 🔴⚪️ #daanislekker @ Almeerse Hockey Club

Lees verder

JD2 op Hockey fandag 2018

Junioren Nieuws afbeelding

22-10Een geweldige ervaring afgelopen zaterdag voor JD2 op de Rabo Hockey Fandag 2018 op Kampong. Samen trainen en plezier maken met de spelers en speelsters van het Nederlands elftal. Hoe gaaf is dat. En als beste dansers hebben de jongens ook nog kaarten gewonnen om een wedstrijd bij te wonen van een NL 11-tal! KNHB ontzettend bedankt namens JD2 dat ze erbij mochten zijn.

Lees verder

Play-offs: Almeerse JA1 - Kampong JA1

Junioren Nieuws afbeelding

12-10A.s. zaterdag speelt JA1 een play-off wedstrijd tegen Kampong JA1 voor een plek in de landelijke competitie. De wedstrijd wordt gespeeld op Houten, op neutraal terrein; Aanvang 16:00 uur. Kom je de jongens ook aanmoedigen?


Lees verder

Play-offs MA2 en JB1

Junioren Nieuws afbeelding

11-10 JB1 speelt zaterdag om 12:30 uur en 15:00 uur een drieluik op IJsseloever tegen Houten JB1 en Hilversum JB1 voor 2 plekken in de landelijke Super B competitie. MA2 (foto) is in de voorcompetitie bovenaan geëindigd in de 1e klasse en speelt daarom om 14:30 uur op Nieuwegein een play-off wedstrijd tegen SCHC MA2. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de Subtopklasse.

Lees verder

ALLY in de BREEDTE: JB4 Supercoach!

Junioren Nieuws afbeelding

10-10Afgelopen zaterdag waren de verwachtingen hooggespannen bij JB4. Niemand minder dan Terrance Pieters assisteerde vaste coach Max van Veen in de laatste wedstrijd van de voorcompetitie. Het werd een prachtige 4-1 overwinning tegen Hilversum. Tijdens de wedstrijd werden succesvolle aanwijzingen gegeven en na de wedstrijd werden onder het genot van een hapje en een drankje prachtige tricks en tips

Lees verder

JC5 Kampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

12-6 Wie had dat gedacht?? Toen we aan het begin van dit seizoen met dit team van start gingen, waren er veel nieuwe gezichten die elkaar nog niet goed kenden, waren er de nodige verschillen qua spelniveau onder de spelers en waren er de nodige spelers die hun vriendjes uit voorgaande teams moesten missen. Maar onze coach Barry liet zich niet kennen en zette de schouders eronder. En we zagen hoe

Lees verder

JC4 Kampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

12-6De JC4 is zaterdag kampioen geworden! Wat een topjaar en wat een geweldige teamspirit! Coach Max van Veen had de mannen op de laatste wedstrijddag van het seizoen met een duidelijke boodschap het veld ingestuurd tegen Eemvallei. Achterin de boel op slot houden en scherp blijven en voorin uiteraard Scoren! Uiteindelijk resulteerde dit in een ruime overwinning! Op naar het nieuwe seizoen!

Lees verder

JD1 Kampioen!

Junioren Nieuws afbeelding

12-6 JD1 is op de laatste speeldag kampioen geworden in een rechtstreeks duel met de toen nog koploper Soest JD1. Door de luide aanmoedigingen en spreekkoren van Heren 1 kregen de jongens vleugels en wisten ze de op papier lastige wedstrijd met maar liefst 13-1 te winnen. Na de nodige ererondes werden in het clubhuis de medailles uitgereikt. De dag werd 's avond afgesloten met een avondje

Lees verder

MD6 opnieuw Kampioen!!!

Junioren Nieuws afbeelding

26-5 MD6 is momenteel het best presterende jeugdteam van Almeerse. Na eerder dit jaar het winter- en zaalkampioenschap te hebben binnen gesleept, is MD6 vandaag ook lentekampioen geworden!!! De beslissende uitwedstrijd in Amersfoort werd op een zeer warme middag met 0-12 gewonnen. Met nog 2 wedstrijden te gaan lijkt het clubkampioenschap voor jeugdteams ze ook niet meer te kunnen

Lees verder

23 Mei: Jeugd Leden Vergadering (JLV)

Junioren Nieuws afbeelding

18-5 De JLV is een nieuw initiatief van de Almeerse om 2de jaars C-, B- en A-jeugdleden mee te laten denken over de toekomst van de Almeerse. Ook informeren we op informele wijze over de stand van zaken en huidige toekomstplannen van onze mooie club. Kortom, voor jeugdleden een buitengewoon mooi alternatief ten opzichte van de Algemene Leden Vergadering (ALV).

Lees verder

Golden Boys Clinic JC1

Junioren Nieuws afbeelding

15-5JC1 heeft maandagavond een clinic gehad van Terrance en Jonas, onze Golden Boys, en heeft de trukendoos weer lekker aangevuld . JC1 had deze clinic eerder dit jaar gekocht op de veiling van Heren 1.

Lees verder

JA3 stijgt tot grote Hoogte dankzij H1 en Publiek!!

Junioren Nieuws afbeelding

10-4JA3 werd afgelopen zaterdag gecoacht door Robin Herweijer en Daan Dekker uit Heren I. Tijdens de Borrelveiling op 27 januari jl. had Titus, trainer van de JA3, een bod gedaan op de coaching van een team naar keuze door Robin en Daan. Titus heeft daarbij de keuze laten vallen op JA3! In een zeer spannende wedstrijd werd de koploper in de poule, Spandersbosch, uiteindelijk met 4 - 2 verslagen.

Lees verder

Super Sunday Shootout Game a.s zondag!!

Junioren Nieuws afbeelding

9-3 A.s. zondag zijn er in de rust van de wedstrijd van Heren 1 tegen Tilburg vette prijzen te winnen! The Indian Maharadja en Sport2000 Almere organiseren dan voor het eerst de Super Sunday Shootout Game. Kom op 11 maart ook naar de Super Sunday met stick en bal en wie weet ben jij een van de gelukkigen die mee kan doen! (NB: het aantal deelnemers is beperkt!)

Lees verder

MD6 verrast Coach Cornelisse

Junioren Nieuws afbeelding

27-11MD6 had afgelopen zaterdag een leuke verrassing in petto voor hun coach Ruud Cornelisse. Helaas werd de derby tegen Buitenhout MD1 na een mooie en zenuwslopende wedstrijd met 3-2 verloren.

Lees verder

MD5 Onesie Spektakel

Junioren Nieuws afbeelding

27-11 De meiden D5 bestormen niet alleen de velden van de Almeerse, maar ook het clubhuis in verband met een sinterklaas surprise feest die door hun coach/trainer Silke was georganiseerd. Allen kwamen ze in een ONESIE naar het spektakel en zo werd het clubhuis overspoeld met muizen, panters, kaketoe’s tot zelfs eenhoorns.

Lees verder

Super Saturday voor de MC2

Junioren Nieuws afbeelding

13-11 De Meisjes C2 beleefde zaterdag een bijzonder programma. Natuurlijk begon deze met het strikken van de paarse veters voor de Samenloop voor Hoop van het KWF Kankerfonds. Aansluitend speelde zij een super spannende wedstrijd tegen de MC1 van Leusden welke resulteerde in een mooie 2-2 eindstand. Het bijzondere hierbij was dat deze werd bijgewoond door Floor Kroon en Karim Fontoge, de sponsoren

Lees verder

Nieuwe Sponsor voor MC1!

Junioren Nieuws afbeelding

7-11MC1 is de tweede helft van de competitie goed begonnen. Behalve een overwinning op Eemvallei (4-1), speelden de speelsters afgelopen zaterdag voor het eerst in hun gesponsorde shirts en pakken. Eega Groep, experts in mens en werk, begeleidt jongeren, met een afstand tot de arbeidsmarkt, naar werk. 'We zijn bezig met talentontwikkeling en dat sluit goed aan bij het sponsoren van een sportteam

Lees verder

NIET VERGETEN: Vriendenweek op de Almeerse voor DEF- en V jeugd!

Junioren Nieuws afbeelding

16-10 Zit je in de D-, E-, F-team of V-jeugd neem een vriend of vriendin mee naar je EERSTE training in de week van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober.    Het trainingsprogramma wordt hier natuurlijk op afgestemd. Heb je zelf thuis nog een stick? Neem die dan mee voor je vriend of vriendin. Heb je die niet dan zorgt de club voor een stick. Na afloop van de training is er wat

Lees verder

Cranleigh School on Tour!!

Junioren Nieuws afbeelding

16-10 Cranleigh School bezoekt deze week inmiddels al weer voor de 8e keer de Almeerse. Het is echter de eerste gezamenlijke tour van meiden en jongens U18 en U16 naar Almere, een groep van in totaal 48 spelers en 7 stafleden.

Lees verder

JD2 Kampioen!!!

Junioren Nieuws afbeelding

13-6 Zaterdag 10 juni was voor JD2 een mooie dag. De een na laatste wedstrijddag had JD2 de koppositie gepakt in deze competitie. Dit na een zinderende overwinning op Voordaan met 4-2. Omdat de jongens in de laatste wedstrijd minimaal gelijk moesten spelen om kampioen te worden was het team toch enigzins nerveus, net zoals de meegereisde supporters. Zoals verwacht bleef Shinty goed

Lees verder

MA1 zaterdag in Actie op Finaledag Super A

Junioren Nieuws afbeelding

7-6 Meisjes A1 speelt samen met 7 andere teams op 10 juni op MHC Zoetermeer de finaledag Super A om het kampioenschap in de Super A competitie.
Veel succes meiden!!


Lees verder

Keepers Gezocht voor Jongens D en Meisjes ABCD

Junioren Nieuws afbeelding

11-5Voor Jongens D en Meisjes A, B, C en D is de Almeerse hard op zoek naar nieuwe keepers. Voor iedereen die kennis wil maken met het "keepersvak" organiseren wij daarom na 27 mei een aantal keeperstrainingen op de woensdag van 17:00 - 18:00 uur. Speel je in de J8E1, JD, M8E1, MD, MC, MB of MA en twijfel je of het keepen iets voor jou is? Meld je dan voor 20 mei aan voor deze speciale

Lees verder

In the picture: Meisjes C2

Junioren Nieuws afbeelding

6-5 De Almeerse meisjes van de MC2 speelden vandaag een uitwedstrijd tegen Loenen. De thuiswedstrijd die zij speelden tegen Loenen verloren zij met 6-0. Vandaag werd het een geheel andere wedstrijd.   

Lees verder

Shoot-out clubkampioenschap!

Junioren Nieuws afbeelding

12-4Jaarlijks organiseren zo'n 125 clubs een eigen shoot-out clubkampioenschap.  Vanavond zijn deze ook bij onze club gehouden. Verschillende spelers en keepers hebben hieraan meegedaan. De Almeerse Hockey Club feliciteert Liselotte, Sophia, Ties, Jasper en keepers Mara en Jesse. Zij zijn door naar de volgende ronde om wellicht de shoot-out koning of koningin, danwel de beste keepster of keeper

Lees verder

IN THE PICTURE: B4

Junioren Nieuws afbeelding

8-4 Vandaag in "In the Picture” beide B4 teams. De jongens van de B4 speelden vandaag op veld 5 tegen Laren JB6. Ze waren redelijk aan elkaar gewaagd. De Almeerse jongens wisten hun kansen goed te benutten, zo wisten zij bijvoorbeeld een reeks van vijf strafcorners te pareren. De Almeerse jongens B4 wisten te scoren, wat resulteerde in een eindstand van 1-0.

Lees verder

IN THE PICTURE: Meisjes B7

Junioren Nieuws afbeelding

1-4 De Almeerse MB7 speelde vanmiddag tegen Haaskamp MB2. Het eerste punt werd gescoord door Chimène. Ze had het al gezegd: "ik ga vast scoren vandaag, want ik ben jarig". Nou dat is dus mooi gelukt. Er werd in de wedstrijd heel sportief gespeeld en ook zeker goed overgespeeld. De MB7 wist vanmiddag te winnen van Haaskamp met maar liefst 5-2!! De MB7 stijgt hierdoor naar de 3e plaats in hun poule.

Lees verder

MD3 Zaalkampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

13-2Afgelopen zondag was het een zenuwslopende slotfase voor (de supporters van) MD3.
De meiden van MD3 moest de laatste speeldag tegen koploper Naarden. MD3 stond op de tweede plaats en 2x winnen was nodig om het kampioenschap binnen te halen.

Lees verder

MA3 Zaalkampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

13-2MA3 kan worden toegevoegd aan de lijst met Almeerse zaalkampioenen. Op de laatste wedstrijddag werd met 5-0 gewonnen van Culemborg en moest ook Woerden er met 4-2 aan geloven. Proficiat meiden!!

Lees verder

Hockey Valentine

Junioren

12-2Zaterdag 11 februari ging het dak eraf tijdens het Valentijnsfeest. Check de beelden!

Lees verder

11 februari: Hockey Valentine's day!

Junioren Nieuws afbeelding

8-2 Ben jij een C of D speler? Dan is 11 februari jouw moment! Kom ook naar "Hockey Valentine" en score de liefde van je leven. Maar kom vooral voor het meest romantische feest van het jaar. En feesten…dat doe je natuurlijk niet alleen! Dus check je teamgenoten en kom met je hele team. Neem je ook nog een vriend of vriendin mee? Nog gezelliger!! En stiekem ook een beetje minder

Lees verder

MC7 Wint onder een Stralend Zonnetje

Junioren Nieuws afbeelding

26-11 Waar de Almeerse de hele ochtend was gehuld in een dikke deken van mist scheen de zon in Utrecht vanochtend al volop. Ondanks de bevroren velden gingen op Kampong alle wedstrijden op zand gewoon door. MC7 speelde een uitstekende partij en pakte de eerste overwinning van de reguliere competitie door met 0-2 te winnen van Kampong MC10.   Gefeliciteerd meiden, hopelijk

Lees verder

Na JB1, MA1 en JA1 gaat ook MB1 Super!

Junioren Nieuws afbeelding

15-10 JB1, MA1 en JA1 hebben zich in de voorcompetitie rechtstreeks geplaatst voor de landelijke Super B en Super A competitie. MB1 (foto) moest vandaag nog in actie komen om een plek in de Super B competitie af te dwingen. Op Kampong werd een drieluik gespeeld tegen Amersfoort en Huizen voor dat ene ticket. Na een spannende wedstrijd tegen Amersfoort, die met 1-0 werd gewonnen, werd ook de

Lees verder

Meisjes D1 verovert plek in de Topklasse!

Junioren Nieuws afbeelding

10-10 Afgelopen zaterdag de laatste speeldag in de strijd voor rechtstreekse plaatsing in de Topklasse. Met een gedeelde eerste plaats met Huizen, waarbij Almere op doelpuntensaldo bovenaan stond, moest er dus  gewonnen worden van Naarden.

Lees verder

Schrijf je in voor de ABN AMRO 3 VS 3 Cup op 4 sept!

Junioren Nieuws afbeelding

12-7 Zit je in de D of C jeugd en wil je met twee vrienden / vriendinnen het beste team van Nederland worden? Schrijf je dan nu in voor de ABN AMRO 3 VS 3 Cup via: www.bovelander.nl/abn-amro-3-vs-3-cup/Deelname is gratis.

Lees verder

MD7 Poulewinnaar Stick Together Toernooi!

Junioren Nieuws afbeelding

5-7 MD7 was afgelopen zondag van de partij op het Stick Together hockeytoernooi in Zeewolde. Het thema van het leukste D-toernooi van NL was dit jaar Hawaii. Het was een dag vol plezier en veel, heel veel muziek. Er werd dan ook flink gedanst door de aanwezige teams en ouders :). MD7 heeft 3 wedstrijden in de poule gewonnen en 1 gelijkgespeeld wat resulteerde in een eerste plaats in Poule Rood

Lees verder

Meisjes C3 wint Chillen aan C!

Junioren Nieuws afbeelding

4-7 Met 6 klinkende overwinningen, veel zon & lol heeft MC3 zondag op overtuigende wijze het 2-daags Chillen aan C toernooi bij Qui Vive gewonnen. Zelfs een potje Duo-voetbal op zaterdag en de ontberingen van de nacht (erg weinig slaap en een paar pittige onweersbuien) brachten de dames niet van hun stuk. Zondagochtend stonden de meiden weer klaar om de zegereeks voort te zetten. Helaas ging op

Lees verder

Vandaag gespeeld? Geef de uitslag door!

Junioren Nieuws afbeelding

27-5Laat het weten hoeveel het vandaag is geworden!
Enn ben je kampioen geworden? Stuur je foto en verhaal naar [email protected]

Lees verder

IN THE PICTURE: Meisjes C4

Junioren Nieuws afbeelding

2-4 Vandaag was het aan de MC4 de schone taak een mooie partij te spelen tegen de koploper in de poule. Al eerder in het seizoen verloren de meiden met maar liefst 6-0 van het team. Het zou dus geen makkelijke wedstrijd worden. Trainer Joey Zoet nam vandaag de coachende taken voor zijn rekening en ook trainer Dimitri Schrijnder kwam de meiden de eerste helft coachend steunen.

Lees verder

MA1 ook in de prijzen op Saturnustoernooi

Junioren Nieuws afbeelding

27-12Ma1 is 2e geworden op het  Saturnustoernooi. 
In de poulewedstrijden werd gelijk gespeeld  tegen  Ring- pass en Den Bosch. Er werd gewonnen van Hic en Union. In de finale werd er gespeeld tegen Amsterdam. Helaas werd er met  4-1 verloren. Een prima dag, lekker veel oefenen met een goed resultaat. 

Lees verder

Dubbel succes bij het Saturnus toernooi

Junioren Nieuws afbeelding

25-12 Maandag 21 december was het Saturnus Indoor Toernooi in De Lier voor de opleidingsteams.

Lees verder

Kom maar met die uitslagen!

Junioren Nieuws afbeelding

12-12Heb je lekker gespeeld? Laat de uitslag hier bij ons achter. Kom maar!!!!!

Lees verder

In the picture: jongens B4

Junioren Nieuws afbeelding

29-11 Vandaag de laatste veldwedstrijd, alle mannen waren aanwezig.Ook veel ouders, dat kwam vast door de gluhwein, die was meegenomen. Bedankt Swantje, hij was heerlijk, en lekker warm.Het was dan ook zeer gezellig aan de kant van het veld. De tegenstander staat onderaan, dus een kans om winst te halen. 

Lees verder

Almeerse Hockeyers Gloriëren op NK hockeytechniek!

Junioren Nieuws afbeelding

17-11 Isaac Josefzoon (J8E1) en Mea de Vries (MD1) zijn Nederlands Kampioen Hockey techniek 2015 geworden, beide in de leeftijdscategorie 10-11 jaar! Isaac, nog 9 jaar oud bij de voorrondes in oktober moest op de finaledag meedoen in de categorie 10-11 jarigen omdat hij begin november 10 was geworden. Mea prolongeerde haar titel, het was voor haar de tweede keer dat zij deelnam aan het NK Hockey

Lees verder

In the picture: Meisjes F5

Junioren Nieuws afbeelding

9-11Ondanks de versterking (3x invalkrachten), konden de meisjes F5 geen punten meenemen uit Baarn. Wel hebben veel gelachen, geleerd en plezier gehad!
Top meiden, gewoon blijven oefenen en plezier hebben met hockey!
Lees verder

In de Picture: Oefenwedstrijd MD2 - MC4

Junioren Nieuws afbeelding

27-10 Almere, 24 oktober 2015. De MD2 en de MC4 spelen een oefenwedstrijd tegen elkaar op veld 3. Er heerst een gezellige sfeer onder de teams en ook bij de ouders. De wedstrijd start om 11:00 uur. Al snel komt de MD2 op voorsprong. Binnen twee minuten maakt Sarah van de MD2 een goal. Niet heel erg snel daarna wordt er nogmaals gescoord door de MD2, ditmaal door Fenna. De MC4 heeft op dat

Lees verder

MB1, MA1 en JA1 gaan Landelijk!!!

Junioren Nieuws afbeelding

3-10 Fantastisch!!! MB1, MA1 en JA1 hebben zich geplaatst voor de landelijke competitie. MB1 (foto) won thuis met 2-1 van Kampong en eindigde daarmee, met 2 punten voorsprong op Huizen, als eerste in de poule. MA1 won uit met 2-5 van Phoenix. Schaerweijde wist dankzij een 10-1 overwinning op Spandersbosch nog heel dichtbij te komen maar onze meiden gaan door op doelsaldo. De

Lees verder

In the Picture: MA6

Junioren Nieuws afbeelding

30-9
Afgelopen zaterdag mocht MA6 voor de tweede keer dit seizoen aantreden tegen Spandersbosch MA4. De eerste wedstrijd was met 5-0 verloren, maar ondanks dit verlies begonnen de dames vol goede moed aan de return wedstrijd. En terecht, want al na een paar minuten stond het 1-0 voor Almere. Hierna begon Spandersbosch wat beter te spelen en werd het net voor rust 1-1.

Lees verder

In the Picture: MC7

Junioren Nieuws afbeelding

15-9 MC7 speelde afgelopen zaterdag een uitwedstrijd in Scherpenzeel tegen Holestick MC2. Een wedstrijd met veel kansen voor de Almeerse meiden die ook volop werden benut; 2 fieldgoals en 2 doelpunten uit een strafcorner. De tegenstander kreeg ook enkele kansen, maar de verdediging en de keepster van MC7 waren iedere poging volledig de baas. De wedstrijd werd gewonnen met

Lees verder

In de Picture: Oefenwedstrijd MD6 – MD7

Junioren Nieuws afbeelding

3-9 Afgelopen zondag speelden niet alleen Dames 1 en Heren 1 een oefenwedstrijd. Ook de meiden van de MD6 en MD7 speelden die dag tegen elkaar. Voor MD6 was het de 2e oefenwedstrijd van het seizoen, voor MD7 de allereerste wedstrijd op een groot veld. Er werd heel fanatiek en vooral sportief gespeeld. Vooral de eerste helft was spannend en kreeg de MD6 veel kansen, maar omdat de keeper van de MD7

Lees verder

Succes voor Almeerse tijdens Super C toernooi

Junioren Nieuws afbeelding

30-6 Tijdens dit tweedaagse toernooi bij het Hilversumse Spandersbosch komen de Almeerse JC1 en JC2 zondag als poolwinnaars tegenover elkaar te staan in de finale. Na een 0-0 eindstand wint C2 uiteindelijk door shoot outs met 4-2 het toernooi. 
Het was voor alle deelnemers, ook meisjes C1, een geweldig toernooi.

Lees verder

MD1 en JD1 succesvol in Leiden

Junioren Nieuws afbeelding

14-6Afgelopen zondag werd voor de zesde keer het D-Day toernooi op LOHC (Leiden) gespeeld. Dit D-Day toernooi is voor jongens en meisjes die 1e, sub- en topklasse spelen.

Meisjes D1 wisten de 3de plaats in te pikken en Jongens D1 veroverde de 1ste plek.
Gefeliciteerd!

Lees verder

Almeerse Kampioenen: MD9 !!!

Junioren Nieuws afbeelding

2-6MD9 is afgelopen zaterdag na een 7-0 overwinning op Loenen kampioen geworden. Goed gedaan meiden!!!

Lees verder

Almeerse Kampioenen: MC4 !!!

Junioren Nieuws afbeelding

2-6 Een 1-1 gelijkspel tegen de directe concurrent Naarden was zaterdag genoeg voor MC4 om de kampioensbloemen in ontvangst te mogen nemen. Van Harte Meiden!!!
 


Lees verder

Uitslagen Hockeyweekend!!

Junioren Nieuws afbeelding

30-5 Dit weekend spelen veel jeugdteams alweer de laatste wedstrijd van dit hockeyseizoen. Wij zijn natuurlijk benieuwd naar de uitslagen!!!
Ben je kampioen geworden met je team? Stuur je bericht en foto's/filmpjes naar [email protected] en dan zorgen wij voor een mooi plaatsje op de website.

Lees verder

WE ARE THE CHAMPIONS

Junioren Nieuws afbeelding

23-5De mannen van JD1 waren vanochtend als eerste.
Met 7-2 in eigen huis wisten ze te winnen van Naarden.
Traditie getrouw gingen de coaches en begeleiders de sloot in. Sportief als deze mannen zijn sprongen ze er achteraan.Lees verder

JD1 Winnaar Spandoekactie!

Junioren Nieuws afbeelding

24-3 Het was een lastige keuze, maar na ampel overleg is het spandoek van JD1 door Heren 1 uitverkozen tot winnaar van de spandoekactie van afgelopen Super Sunday. Van Harte gefeliciteerd!
Alle jeugdteams die zondag mee hebben gedaan aan de actie: Heel erg dank voor jullie support en prachtige spandoeken!!!Lees verder

Uitslagen Hockeyweekend!!

Junioren

21-3Wij zijn benieuwd naar de uitslagen. Komt u maarrrrr.........

Lees verder

Steun D1 en H1 en win een Clinic met je Team

Junioren Nieuws afbeelding

19-3 Kom aanstaande zondag DAMES 1 & HEREN 1 aanmoedigen. Maak met je team een spandoek en schreeuw ze naar een overwinning. Na de wedstrijd wordt het leukste spandoek gekozen en de winnaar krijgt een clinic van HEREN 1.
Tot zondag!!


Lees verder

Zaterdag Uitslagen

Junioren

29-11Vandaag alweer de laatste speelronde op het veld van dit jaar. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de uitslagen. Komt u maarrrr....

Lees verder

Zaterdag Uitslagen!

Junioren

22-11 Vandaag de een-na-laatste speelronde van 2014 op het veld. Het wordt fris, dus de leggings, majo's en thermoshirts mogen weer uit de kast. Wij zijn benieuwd naar de uitslagen. Komt u maarrrr.....


Lees verder

Zaterdag Uitslagen!

Junioren

15-11Vandaag veel regen, maar dat mag de pret niet drukken. Iedereen veel (hockey)plezier toegewenst. We zijn als altijd zeer benieuwd naar de uitslagen dus laat ajb even een berichtje achter....Alvast bedankt!

Lees verder

Hockeyweekend - Uitslagentopic Jeugd!

Junioren Nieuws afbeelding

4-10Vandaag helaas alweer de laatste hockeyzaterdag van de voorcompetitie. Het belooft wel weer een prachtig zonnige dag te worden, en voor veel teams een heel spannende dag. Zoals elke zaterdag zijn we weer reuze benieuwd naar de uitslagen. Komt u maarrrrr.....
Op de foto: M8E5 is blij na winst op SCHC.

Lees verder

Hockeyweekend - Uitslagentopic Jeugd!

Junioren Nieuws afbeelding

26-9Met nog 2 speelronden te gaan nadert de ontknoping van de Voorcompetitie. Wie komt er met de uitslagen?
Voor de A/B/C jeugd in de Topklasse draait de voorcompetitie om plaatsing voor de landelijke competitie (A- en B-jeugd), Super A/B competitie (A- en B- jeugd) en IDC-I of -II competitie (C jeugd). Hoe staan de Almeerse teams in de Topklasse er voor?


Lees verder

De kop is er weer af

Junioren

31-8De eerste competitiewedstrijden worden vandaag (zaterdag) weer gespeeld. Ook is er weer volop geoefend. Hoe is het gegaan?


Lees verder

Déjà vu op Schaerweijde

Junioren

11-10 Aanstaande zaterdag speelt MC1 om 9 uur een zeer belangrijke wedstrijd tegen Schaerwijde MC1 voor de toppositie in de poule. Daarna worden om 10:45 uur de playoff's gespeeld door JD1 tegen IJsseloever en door de Jongens B2.   Heb je dus zaterdagochtend niets te doen en houd je van de frisse boslucht van de Heuvelrug? Kom dan gezellig naar Zeist en moedig onze Almeerse teams aan!

Lees verder

Zaalhockey zondag

Junioren

11-12Ook vandaag zijn weer veel teams begonnen in de zaal. En een inhaalwedstrijd op het veld. Hoe is het gegaan vandaag?

Lees verder

Digitaal wedstrijdformulier junioren

Junioren Nieuws afbeelding

23-11 Zaterdag 26-11 worden er 5 juniorenwedstrijden afgehandeld door middel van het digitaal wedstrijdformulier, dit zal gaan om de volgende 4 wedstrijden:

Lees verder

Jesper Volmer strafbalkoning, Zoë Leenen wint als keepster!

Junioren Nieuws afbeelding

5-6Vanmorgen zijn bij AMVJ in Amstelveen de districtskampioenschappen strafballen gehouden. Voor de jongens van Almere waren daar Timo Goor, Jesper Volmer en Dion de Vree (keeper). Voor de meisjes waren afgevaardigd Fleur Holtrop, Maaike Janz en Zoë Leenen (keeper). Voor Fleur (met armblessure) en Maaike bleef het helaas bij de 1/2 finale, maar Zoë haalde wel de finale. Zij is daarin als 1e

Lees verder

Is MB1 klaar voor de competitie?

Junioren

2-9 MB1 heeft het voorbereidingsweekend goed doorstaan. Het weekend begon op vrijdagavond met een wedstrijd, samen met een combinatie MA1-2, tegen het Engelse Denstone College. Daarna werd er zeer gezellig gegeten, ongeveer 45 monden werden, mede door de inzet van Philip en Bernard, goed gevuld. Zaterdagochtend zijn door het team een aantal werkzaamheden verricht, zijn alle ballen weer

Lees verder

Laatste Ronde Voorcompetitie - Uitslagen!!!

Junioren

3-10 Vandaag de ontknoping van de voorcompetitie voor de jeugd. Heel wat Almeerse teams strijden vandaag om de 1e plek in hun poule: Een Overzicht.

Lees verder

MD10 is Kampioen!

Junioren Nieuws afbeelding

18-5Dankzij een 5-0 overwinning op Voordaan is MD10 vandaag kampioen geworden. Met nog 1 speelronde te gaan zijn zij door de concurrentie niet meer in te halen. Een fantastische prestatie van, als ik de foto's zo zie, een heel leuk team. Gefeliciteerd meiden!

 Lees verder

Almeerse Hockey Academy - Bloktraining Periode 1

Junioren Nieuws afbeelding

18-9 Bloktrainingen: durf jezelf te verbeteren!
In periode 1 staan er bloktrainingen op het programma van de Almeerse Hockey Academy,  De Almeerse Hockey Academy is opgezet om de leden iets extra’s aan te bieden vanuit de Almeerse Hockey Club. De bloktrainingen bestaan uit 3 trainingen van 60 minuten. De groepen kunnen gemixt zijn met jongens en meisjes omdat de focus ligt op

Lees verder

MD2 Kampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

31-5 Na een 6-1 overwinning zaterdag op de nummer 2, zijn de meiden van de MD2 met nog 1 wedstrijd te spelen kampioen geworden. Een mooie afsluiting van het seizoen!  gefeliciteerd meiden!!

Lees verder

MC2 naar Finale NK beste 2e Teams

Junioren Nieuws afbeelding

15-4 In de voorronde van het NK beste 2e Teams, hebben de meiden van MC2 zich gekwalificeerd voor de finaledag, welke in juni wordt gespeeld in Rotterdam. Zij wisten zover te komen door zondagmiddag de beide wedstrijden tegen Nijmegen en Groningen in een drieluik te winnen.
Van harte gefeliciteerd meiden en veel succes in de finale!

Lees verder

Ally in de Breedte: MA4 Training van Heren 1

Junioren Nieuws afbeelding

11-4MA4 heeft afgelopen week training gehad van Heren 1 spelers Chuck Caupain en Timo Jonker. Dat was zweten!!

Lees verder

JD2 door naar 2e ronde NK voor 2e teams

Junioren Nieuws afbeelding

8-4 Zondag 7 april speelde JD2 in een poule met Ede JD2 en Groningen JD2 de 1e ronde van het NK voor 2e teams. De 3 teams speelden een 3-luik met potjes van 2*20 minuten.


Lees verder

Ally in de Breedte: JA4 Training van Dames 1

Junioren Nieuws afbeelding

4-4Woensdag 27/3 kregen de jongens van JA4 training van Lucca en Florien uit Dames 1. Zowel de jongens als dames hadden zichtbaar plezier in de training, waarbij vooral werd gewerkt aan voetenwerk en het dichthouden van de as. Dit kunnen ze mooi toepassen bij de komende wedstrijden.

Lees verder

Ally in de Breedte: JC4 Training van Heren 1

Junioren Nieuws afbeelding

26-3JC4 heeft vorige week een bijzonder leuke training gehad van een aantal Heren 1 spelers. Van het begin tot het eind werden de jongens allemaal bezig gehouden met leuke oefeningen qua positiespel en afronden op goal. We zagen veel bezwete koppen bij het verlaten van het veld en zo moet het ook zijn. 
 

Lees verder

Ally in de Breedte: MC6 Training van Dames 1

Junioren Nieuws afbeelding

22-3Deze week hebben de meiden van MC6 training gehad van 2 toppers uit Dames 1. Erg leerzaam en vooral erg leuk! De tips en trucs kunnen ze aanstaande zaterdag goed gebruiken want dan moet MC6 haar eerste plek verdedigen in wat ongetwijfeld een spannende wedstrijd gaat worden: Almere tegen Kampong, om 11.45 uur op veld 4. Duimen jullie mee?

Lees verder

Ally in de Breedte: MB4 Training van Heren 1

Junioren Nieuws afbeelding

20-3Bram Cornelissen en Willem Mesman-Schultz van Heren1 hebben de meiden van MB4 afgelopen donderdag 14 maart een training gegeven. Die verliep perfect! Allerlei spelsituaties werden geoefend en de sfeer was opperbest! De meiden werden uitgedaagd om zich flink in te zetten. Bram & Willem, hartelijk bedankt voor de inzet op deze koude avond!! Super!

Lees verder

SMC Almere stoomt MC3 klaar voor veldseizoen

Junioren Nieuws afbeelding

16-1Terwijl het zaalseizoen nog in volle gang is, de meiden van de C3 in de zaal opgesplitst zijn in diverse teams, zijn ze ook al stiekem bezig zich voor te bereiden op het tweede deel van het veldseizoen. Goed voorbereid zijn is het halve werk, en onder begeleiding doelgericht trainen is dan zeker waardevol.
 

Lees verder

Tapperuse Indoor: Resultaten Dag 1

Junioren Nieuws afbeelding

29-12Op de eerste dag van het Tapperuse Indoor toernooi in het topsportcentrum Almere kwamen de D- en C-jeugd in actie. Almeerse MD1 en JD1 (foto) zijn 's ochtends beide als eerste geëindigd in het toernooi, proficiat! JC1 legde 's middags beslag op de 4e plaats en MC1 eindigde het toernooi als 3e. Op zaterdag spelen JB1 en MB1, op zondag JA1 en MA1.

Lees verder

MC1 Geplaatst voor Super C Competitie, JC1 voor IDC C!

Junioren Nieuws afbeelding

4-12MC1 is in de voorcompetitie als 3e geëindigd in hun poule in de Topklasse. Dat betekent dat zij zich hebben geplaatst voor de landelijke Super C competitie die in maart 2019 van start gaat. Gefeliciteerd meiden!! JC1 is als 2e geëindigd in de subtopklasse en heeft zich daarmee geplaatst voor de IDC-C Competitie!!

Lees verder

Ally in de Breedte: Speltactieksessie MC7

Junioren Nieuws afbeelding

8-11MC7 is het eerste team dat in het kader van "Ally in de Breedte" een speciale Speltactieksessie en -training heeft gehad onder leiding van Dames 1. Afgelopen woensdag verzamelden de meiden en hun begeleiders in het videohok waar ze aan de hand van videomateriaal en een whiteboard uitleg kregen over een aantal basis spelsituaties. Na een half uur theorie volgde een training op veld 5 onder leiding

Lees verder

NIeuwe Sponsor JB2

Junioren Nieuws afbeelding

5-11JB2 heeft in De 4Linden Makelaardij een nieuwe sponsor gevonden. Afgelopen week hebben ze de nieuwe pakken en cluboutfits in ontvangst genomen. Top!!

Lees verder

Ally in de BREEDTE: MA8

Junioren Nieuws afbeelding

18-10MA8 heeft zich vanavond in het zweet gewerkt onder leiding van Heren 1 spelers Terry en Deegan, dit in het kader van Ally in de Breedte. Na afloop van de training volgde natuurlijk de groepsfoto, en die delen we graag met jullie....

Lees verder

JD3 Kampioen van de Voorcompetitie!!

Junioren Nieuws afbeelding

10-10Onder leiding van coach Roemer heeft JD3 al haar wedstrijden in de voorcompetitie gewonnen met een totaal doelsaldo van +23 en is daarmee natuurlijk dik kampioen geworden van de 4e Klasse poule B. Gefeliciteerd jongens!!! Benieuwd of jullie dit kunststukje na de herindeling nog eens kunnen herhalen.....

Lees verder

ALLY in de BREEDTE: JC3

Junioren Nieuws afbeelding

28-9JC3 was deze week aan de beurt voor een extra training van 2 spelers van Heren 1, dit in het kader van Ally in de Breedte. Het was een erg leuke training onder leiding van Stijn Jolie en Floris Kuiper; de jongens konden er veel uithalen. Stijn en Floris hadden er zelf ook lol in, en dat werkt natuurlijk ook aanstekelijk!

Lees verder

ALLY in de BREEDTE: MC6

Junioren Nieuws afbeelding

21-9 Deze week waren het de meiden van MC6 die training kregen van 2 Heren 1 spelers, en wel Bram Cornelisse en Willem Mesman Schultz. En na de training natuurlijk met zijn allen op de foto. MC6 speelt morgen om 11:45 uur thuis tegen Baarn. Succes meiden!!
Volgende week krijgt JC3 een gasttraining van Heren 1.

Lees verder

JD2 kampioen op het Maarnse D-toernooi

Junioren Nieuws afbeelding

5-9JD2 heeft afgelopen zaterdag meegedaan aan het Maarnse D-toernooi. Voor de jongens een mooie kans om ter voorbereiding op het nieuwe seizoen nog een paar extra wedstrijden samen te spelen en elkaar als team nog beter te leren kennen. Het was een super geslaagde dag die ze hebben kunnen afsluiten als kampioenen van het toernooi!

Lees verder

MB8 Kampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

14-6Meiden B8 zijn zaterdag kampioen geworden! Met een deels nieuwe samenstelling gingen ze goed van start, van een 5de positie omhoog naar de 1e plek. Na de winterstop hielden ze dit vast door goed te luisteren en hard te werken op het veld. Zaterdag moest de nr 2 ook nog haar laatste wedstrijd spelen....met de telefoon in de hand werden de  app standen gevolgd. Zeewolde speelde gelijk waardoor

Lees verder

JB3 Zaalkampioen!!!

Junioren Nieuws afbeelding

28-2Hoe vaak komt het voor dat je met je team, ongeslagen, kampioen wordt?! Hoe vaak komt het voor dat je met twee wedstrijden minder in de speelagenda dan je directe concurrenten gewoon kampioen wordt!?
 
De jongens van de B3 flikken dat gewoon!
 

Lees verder

MD3 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

20-2Na een zinderende slotdag is Meisjes D3 kampioen in de zaal geworden. De meiden pakten een punt tegen Lelystad en omdat niet alle teams een gelijk aantal wedstrijden had gespeeld moest er rekenwerk aan te pas komen om de kampioen te bepalen. Dinsdag na de wedstrijden kwam het verlossende woord: Almere heeft 0,03 punt voorsprong op Kromme Rijn en mag zich kampioen noemen!

Lees verder

JB12 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

20-2Met 2 knappe overwinningen op mede-kampioenskandidaten Amersfoort en Gooische is JB12 afgelopen weekend kampioen geworden in de zaal. Gefeliciteerd Mannen!!

Lees verder

MB2 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

19-2Met veel passie en plezier hebben de meiden B2 zich naar het kampioenschap gehockeyd. In de laatste wedstrijd tegen Dorsteti hebben ze de winst binnen gehaald. Coach Valentina bedankt!

Lees verder

MD1 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

19-2 9 meiden op avontuur in de subtopklasse. 8 wedstrijden gespeeld: 7 gewonnen, 1 verloren en 4 punten 'los' op de nummer 2 SCHC. Alles komt aan op de laatste speeldag en eigenlijk kon het niet meer mis gaan. Alles kon, behalve op de laatste dag 2x verliezen. 

Lees verder

MD5 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

19-2Zondagochtend 9:00....de zenuwen gieren door de lichamen. Er hoeft maar 1 van de 2 wedstrijden gelijk te worden gespeeld en dan...zaalkampioen. Het lijkt makkelijk, maar het moest wel worden gedaan. En... het werd gedaan! De dames besloten het al in de eerste wedstrijd tegen Buitenhout en daarna nog een overwinning op Lelystad. KAMPIOEN!!!

Lees verder

MD6 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

19-2 MD6 is afgelopen weekend zaalkampioen geworden!  De eerste wedstrijd tegen laren werd verloren en daarom hing alles af van de wedstrijd tegen de nummer 2, Gooische. Die wedstrijd werd gewonnen met een verpletterende 4-1. Gefeliciteerd meiden !!

Lees verder

MC23 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

15-2Afgelopen weekend moesten de meiden van de C2/3 aan de bak. Met een overwinning en gelijkspel zouden zij niet meer ingehaald kunnen worden. Alle kampioensvoorbereidingen waren al getroffen en de meiden hebben dit waar gemaakt. Twee overwinningen om het seizoen mee af te sluiten, geweldig! Met nog 1 speelronde te gaan zijn de meiden van MC23 niet meer in te halen en dus kampioen !!

Lees verder

MC3 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

15-2In afwachting wat concurrent Hilversum in de ochtend had gedaan, deze uitslagen werden blijkbaar goed geheim gehouden, moest er afgelopen weekend twee keer gewonnen worden door MC3 om zonder problemen kampioen te worden. De druk rustte zwaar op de schouders van de meiden, er moest geknokt worden om elke bal. Twee sterke tegenstanders zorgde ervoor dat er twee keer gelijk werd gespeeld.

Lees verder

MC3 duikt sportschool in

Junioren Nieuws afbeelding

11-12 Ook voor de meiden van de MC3 is het zaalseizoen begonnen. Dit terwijl ze nog één veldwedstrijd moeten inhalen tegen koploper Voordaan. Deze meiden laten geen kans onbenut om alles uit zichzelf te halen. Dit zag de huidige kledingsponsor PDX Services al in, maar ook sportschool Actifit wilde hier graag hun steentje aan bijdragen. Om fit de zaal in te gaan en er nog fitter weer

Lees verder

Primeur voor JB2!!

Junioren Nieuws afbeelding

6-9 JB2 had vorige week een heuse primeur te pakken. In een oefenwedstrijd tegen Flevoland (Dronten) speelden ze als eerste Almeerse team in de nieuwe Indian Maharadja wedstrijdkleding en mochten ze tevens de nieuwe trainingspakken van Indian Maharadja in ontvangst nemen. Zowel tenue als pak voorzien van het logo van de sponsor van JB2, Accent Uitzendbureau. Accent Almere is een snel groeiende

Lees verder

MC4 pakt 2e plaats op Hurley toernooi!

Junioren Nieuws afbeelding

19-6 MC4 is afgelopen zaterdag tweede geworden bij het C-toernooi op Hurley.
Alle hockeywedstrijden werden gewonnen, met strafballen speelden ze gelijk met de tegenstander en de shootouts werden helaas met 1 punt verschil verloren. Lang stonden zij bovenaan in de poule. Helaas bleek Amsterdam beter te kunnen voetballen en gingen zij er nipt met de overwinning vandoor.

Lees verder

MD2 en MD4 in actie op CeeDee Pinkstertoernooi!

Junioren Nieuws afbeelding

6-6Op eerste Pinksterdag hebben Meisjes D2 en D4 (foto) een superleuk toernooi gespeeld bij HBS in Bloemendaal. MD4 heeft de 2e prijs in de wacht gesleept en MD2 viel ook in de prijzen. Proficiat dames...

Lees verder

Oproep Jeugdcommissie!!

Junioren Nieuws afbeelding

21-3 De mening van de jeugd telt! Daarom zoekt de Almeerse naar jeugdleden die deel willen uitmaken van de nieuwe Jeugdcommissie.
Beschik jij over:
•   Een gezonde dosis enthousiasme en betrokkenheid.
•   Een mening en durf jij deze te geven.
•   Een leeftijd van minimaal 14 jaar
dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder

JB2 wint start-up toernooi Baarn!

Junioren Nieuws afbeelding

29-8Als voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft JB2 de lijn van vorig jaar doorgezet en succesvol deelgenomen aan het start-up toernooi in Baarn voor teams uitkomend in de 1e klasse. Drie van de vier wedstijden werden winnend afgesloten waarna het doelsaldo uitsluitsel moest geven. Almere wist net voor te blijven op Baarn JB1 en werd winnaar van het toernooi.

Lees verder

Slotdag (Jongste) Jeugd 2016!!

Junioren Nieuws afbeelding

12-5Op 11 juni organiseert de Almeerse haar jaarlijkse slotdag voor de jeugd. Dit super gezellige evenement is een leuke afsluiting van het hockeyseizoen voor de jongste jeugd (F-en E- teams), later op de dag aangevuld met de D t/m A jeugd en niet te vergeten de ouders/ families/ vrienden.
 
Deze dag staat in het teken van "sport- en spel":

Lees verder

NK Hockeytechniek 2015 - Schrijf je in!

Junioren Nieuws afbeelding

30-9 Op maandag 19 oktober vindt op de Almeerse een voorronde plaats van de jaarlijkse Nederlandse kampioenschappen hockeytechniek. Het team van NK Hockeytechniek gaat op zoek naar dé technische talenten van 2015. De grootste talenten worden geselecteerd voor de finaledag op 15 november in Den Haag!
Schrijf je nu in: 

Lees verder

Uitslagen?...kom maar doorrr!!

Junioren Nieuws afbeelding

29-8Vandaag gespeeld?
Laat ons de uitslag weten!

Heb je een leuk verhaal te vertellen?
Mail het ons! (liefst met foto) [email protected] 

Lees verder

ZAPP SPORT bij de Almeerse

Junioren Nieuws afbeelding

13-5Afgelopen zondag was in een uitzending van Zapp (08.40 NPO 3) een item over hockeyscheidsrechter. 

Onze eigen Sam Deckers (JC2) legt uit hoe het allemaal in elkaar steekt.

Kijk het fragment terug op Uitzending Gemist 
(Item over Sam begint bij 6.20 min)

Lees verder

Selectietrainingen top- en prestatielijn ABCD Jeugd

Junioren

19-5 Vanaf maandag 26 mei wordt er gestart met selectietrainingen voor de top- en prestatielijn bij de jeugd. Spelers ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor deze selecties. 
In de bijlage vind je het trainingsschema van de A/B/C/D selecties voor de periode 26 mei t/m 13 juni.

Lees verder

Video: De redding

Junioren

27-11 Het stoppen van een strafbal is misschien wel een van de moeilijkste dingen die je kunt doen als keeper. Je moet op het juiste moment focus en concentratie hebben. Je moet niet bang zijn voor de bal. Je moet echt willen winnen. In de video zie je Aniek Royackers (Meisjes A2) in actie tegen Houten MA1. Dit is ons talent. Dit is de Almeerse Hockey Club.


Lees verder

Meisjes C3 op de roeivereniging

Junioren Nieuws afbeelding

16-10De meiden van MC3 hebben in het kader van teambuilding een clinic roeien bij roeivereniging Pampus op de Verlaatweg in Almere gedaan. Roeien in een 4 of 8 persoonsboot is immers samenwerking bij uitstek. De voorzitter van de roeivereniging, Peter van Leeuwen, had een bijzonder leuk programma samengesteld met veel begeleiding en uitleg van hemzelf als ook door diverse jeugdleden.


Lees verder

Minder trainingen op 16 en 17 oktober

Junioren

13-10In verband met de play-offs van Midden Nederland vervallen er op dinsdag 16 en woensdag 17 oktober een aantal trainingen. Controleer in het 'Trainingsschema' in EMMA het actuele programma.

Lees verder

Hockeyweekend

Junioren

13-10Super spannende wedstrijden zaterdag. Op Almere, maar ook op Schaerweijde. Het is de eerste play-offsdag. Wij wachten met spanning de uitslagen af. 
Zondag weer jeugd in actie tijdens een drieluik bij de Topteams MD en JD. Tevens spelen Heren 2 en Dames 1 thuis. Heren 1 speelt om 14:15 uur uit tegen HBS H1.

Lees verder

De Grote Clubactie komt er weer aan. Doe mee!

Junioren Nieuws afbeelding

10-9Help jij mee met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie? Met deze loten kunnen mensen leuke prijzen winnen. Een lot kost maar 3,00 euro waarvan 2,40 euro naar de Almeerse Hockey Club gaat. Dus hoe meer loten wij verkopen, hoe meer hockeyballen, keepersuitrusting en andere zaken wij kunnen kopen.

Lees verder

Enthousiaste coaches gezocht

Junioren

11-8Word jij de volgende Max Caldas of Paul van As die in een Olympische finale staat met zijn team? Kom dan dit seizoen een team coachen bij de jeugd! Veel jeugdteams zijn op zoek naar een enthousiaste speler of ouder die graag deze zware, maar toch super leuke, taak op zich wilt nemen.
Interesse? Graag horen we dat van je! Meld je aan bij de hoofdtrainers.

Lees verder

Jongens D1 wint Stick by Stick toernooi te Lochem

Junioren Nieuws afbeelding

1-7 De selectie van Jongens D1 is zondag vroeg uit de veren gegaan. Om 7:45 uur verzamelen en afgereisd naar het landelijke Lochem. In deze prachtige omgeving staat een gezellig clubhuis met 2 kunstgrasvelden en 2 'natuurgrasvelden'. Ook de jongens van de D1 moesten eraan geloven en speelde 2 wedstrijden op gras. Voor de meeste een nieuwe ervaring.

Lees verder

Meisjes D1 sluit seizoen af in Bremen

Junioren Nieuws afbeelding

26-6Afgelopen weekend heeft onze Meisjes D1 het seizoen afgesloten bij Club zu Vahr in Bremen. Ze waren door deze club uitgenodigd om op zaterdag drie wedstrijden te spelen van 2x 25 minuten en op zondagochtend er nog één te spelen van 3x 25 minuten. 

Lees verder

Winnaars Carrousel Cup

Junioren Nieuws afbeelding

24-6Het afgelopen seizoen hebben vele teams meegedaan aan de carrouseltrainingen. Tijdens de afgelopen weken hebben de teams een onderlinge mini-competitie gehouden. De teams werden flink gemixed en ieder team koos een eigen naam. De winnaars kregen de Carrousel Cup uitgereikt. 

Lees verder

Hockeyweekend

Junioren

9-6Hoewel het zondag met enkele uitwedstrijden zeer rustig is op de club, wordt er zaterdag nog lekker gehockeyd op de Almeerse Hockey Club. Veel teams kunnen kampioen worden, dus het gaat een spannende zaterdag worden. 's Avonds beloofd het lekker druk te worden tijdens het Oranje Eindfeest. Ben je erbij?

Lees verder

Meisjes D4 kampioen

Junioren Nieuws afbeelding

9-6Meisjes D4 is zaalkampioen, veldkampioen en kampioen van de clubcompetitie. Top gedaan meiden. Gefeliciteerd coach Lydia Schonewille, begeleider Maggiel Bruinings en looptrainer Marcel Does.

Lees verder

Foto's PiratenWeekend online

Junioren

31-5De eerste foto's van het PiratenWeekend 2012 staan online. Bekijk ze hier!

Lees verder

Piraten verlaten de Almeerse

Junioren Nieuws afbeelding

28-5Hallo landrotten,
Samen met mijn bemanning hebben we een heel leuk Piratenweekend  2012 meegemaakt. Wij zijn enorm benieuwd hoe jullie deze twee dagen hebben ervaren dus laat maar een reactie achter.
Door jullie aanwezigheid, goede hulp en enthousiasme was het een super weekend.
Namens mijzelf en mijn bemanning zeg ik jullie gedag.

Lees verder

Examenkandidaten: Succes!

Junioren

14-5Het is weer zo ver: de eindexamens zijn weer begonnen. De Almeerse Hockey Club wenst alle eindexamenkandidaten heel veel succes de komende periode.

Lees verder

JD1 + JD2 doen mee aan 'Samenloop voor Hoop' voor het KWF

Junioren Nieuws afbeelding

8-5 Namens de Jongens D1 en D2 mag ik jullie op de hoogte brengen van een super evenement waar de heren aan gaan mee doen.
Zaterdag 2 en zondag 3 juni zullen ze deelnemen aan de "Samenloop voor Hoop" om hun steentje bij te dragen aan de kankerbestrijding en hun respect te uiten naar "Suvivors" van deze vreselijke ziekte.

Lees verder

Hockeyweekend

Junioren

5-5De drie wedstrijden van zaterdag: hdm MB1 - Meisjes B1 (12:30 uur)
Meisjes A1 - Union MA1 (14:15 uur)
Jongens A1 - Groningen JA1 (14:15 uur)
Zondag hebben we een vol programma. Dames 1 speelt om 12:45 uur thuis tegen Houten D1 en Heren 1 speelt om 14:45 uur uit tegen Rood-Wit H1. Succes allen!

Lees verder

Winnaars spandoekenactie

Junioren Nieuws afbeelding

3-5Vorige week kon je door het maken van een spandoek voor Heren 1, een geweldige clinic van Nicki Leijs winnen. 
Met veel trots kunnen we melden dat de prijswinnaars Jongens D1, Meisjes D1 en Meisjes E1 zijn. Nicki Leijs zal met een aantal andere Heren 1-spelers de clinics verzorgen.

Lees verder

Clinic MB1 groot succes!

Junioren

15-4Vanmiddag stonden er bijna 80 D'tjes op veld 3 voor de clinic van Meisjes B1. Supergezellig en leerzaam. De foto's volgen snel, nog met speciale dank aan Boudewijn Hoeneveld, Ronald Abels, Elske Hempel, Henny Engelander, Marisca Lautenbach, Patrick van Simol en Linsey's Bakery.    

Lees verder

Tweede Paasdag is toernooiendag!

Junioren Nieuws afbeelding

9-4Jongens D1 en D2 hebben vandaag (in de stromende regen) de eerste plaats behaald op het Dik Trom Toernooi bij de Reigers in Hoofddorp. Hessel Glotzbach (JD2) heeft de tweede plaats behaald in de strafbalcompetitie. Goed gedaan mannen.

Lees verder

Hockey Zaterdag

Junioren

17-3De zon probeert er wat van te maken. Een goed begin van de dag. Kom maar met de emoties, ervaringen en uitslagen van vandaag.

Lees verder

Hoe gaat het met 'oefenen'?

Junioren

18-2 Er zijn vandaag verschillende oefenwedstrijden gepland. Wellicht even laten weten hoe jullie 'uit de zaal' zijn gekomen? Altijd weer wennen... Aanstaande dinsdag en woensdag zijn er ook nog oefenwedstrijden. Houd ons op de hoogte.

Lees verder

Zaterdag

Junioren

10-12Vandaag zaalhockey en veldhockey op de Almeerse! De Jongste Jeugd hebben wedstrijden op het veld, terwijl andere juniorenteams in de zaal staan. Komt u maar door met de wedstrijden en vergeet niet: in de zaal mag de bal niet hoog komen... Dat is even wennen!

Lees verder

Gezichtsmaskers JB5 kwijt

Junioren

5-12Na de wedstrijd op 18 november is Jongens B5 de gezichtsmaskers voor de strafcorners kwijtgeraakt, waarschijnlijk op of bij veld 5. Het zijn twee perspex maskers met witte banden. Wie o wie heeft ze gevonden?

Lees verder

Stormachtige Hockeyzaterdag

Junioren

3-12 Met een stevige zuidwesten wind en de nodige regen over de velden mag onze jeugd zich vandaag weer bewijzen. Ouders natuurlijk ook door gewoon aan het veld te gaan staan kijken naar hun prestaties. Binnen heeft Patrick de kofiie bruin... Kom maar met de uitslagen en belevenissen.      

Lees verder

De Hockey zaterdag

Junioren

26-11 Met excuses dat de kantine later open was dan gepland, zijn de wedstrijden toch op tijd begonnen. Compliment aan de wedstrijdleiding, vrijwilligers, kinderen en ouders. Laat de uitslagen maar komen.  

Lees verder

Brr... Winterjas weg!

Junioren

24-11 Allard (jr). heeft vorige week woensdag na de training zijn donderblauwe Gaastra winterjas (maat 140) over het hek laten hangen op veld 1. Het ligt niet bij de gevonden voorwerpen en niet achter de bar. Heeft iemand het gevonden of per ongeluk meegenomen?

Graag bellen naar Marijke Dericks op 06-51168920.Lees verder

De zonnige Hockey Zaterdag

Junioren

12-11Beter kan je het haast niet hebben op een hockey zaterdag. Nu nog de mooie verhalen en uitslagen.

Lees verder

Hockeyzaterdag

Junioren

5-11 Volle bak vandaag op de Almeerse. Mooie wedstrijden met een matig zonnetje. Uit- en verslagen  kunnen doorkomen.    

Lees verder

Zonnige oefenzaterdag

Junioren

22-10Vandaag zijn er, zowel uit als thuis diverse oefenwedstrijden. Om ca. 14.00 uur begint de laatste wedstrijd op de Almeerse.

Lees verder

Hockeyfoto van de Week

Junioren

10-10 Gisterochtend trainde G2 met een samengesteld E-team, ze speelden met elkaar een leuk en spannend partijtje. De teamfoto die gemaakt is, is de Hockeyfoto van de Week.Lees verder

Zo kan dus het ook...

Junioren

14-9Sportiviteit en respect. Een belangrijk punt voor zowel de KNHB als de Almeerse Hockey Club. Een wedstrijd winnen is leuk, maar als je team in die wedstrijd vijf gele kaarten heeft ontvangen is het toch wat minder leuk. Vanmiddag ontvingen we een mail van Paul Ooms, coach van Dorsteti Jongens B1. Zo kan het dus ook...

Lees verder

Zonnige zaterdag

Junioren

3-9Een zonnige zaterdag waarin veel junioren-teams een oefenwedstrijd spelen. Tegen een ander Almeers team, of een team van buitenaf. Een selectie van wedstrijden die u eigenlijk niet mag missen:

09:30 uur: Almere MC4 - Almere MC6
11:30 uur: Almere JC1 - hdm JC1
13:00 uur: Almere JA3 - Almere JA4
15:30 uur: Almere JA1 - Laren JA1

Lees verder

De trainers carrousel

Junioren

12-5Het seizoen is weer bijna voorbij en de plannen voor het volgend seizoen worden gemaakt. Commer en Jan zijn dan ook druk bezig met de invulling van de trainer en coach posities van de verschillende teams. Via de site zullen we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen   Breaking news:   Arjan Jolie was afgelopen seizoen trainer / coach van Jongens B1.

Lees verder

JONGENS B3 ZAAL KAMPIOEN

Junioren Nieuws afbeelding

30-1Gisteren zijn de jongens B3 zaal al 3 wedstrijden voor het einde van de competitie kampioen geworden in de 1e klasse C door een 2-1 overwinning op Loenen JB1. 10 gespeeld, 9 gewonnen, 1 gelijk. Gefeliciteerd Lars, Jelle, Jasper, Niels, Jacob, Jesper, Ward, Haije en Tycho. En natuurlijk ook trotse coach Tim en begeleidster Willemijn. Welke jeugdteams zullen er nog volgen?

Lees verder

Aftermovie HGW 2022 The Farm!

 

 

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse MO14-1 - !Oefenwedstrijd Myra MO14-1
Datum zaterdag 11-2 Spelen 11:00

 

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A