header foto header foto header foto header foto header foto
 

Bijverdienen op zaterdag 24 augustus?

Toernooien

13-8Hulp gezocht bij Kick Off Toernooi
Heb jij nog geen plannen op zaterdag 24 augustus en wil je een dagje bijklussen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Lees verder

Vrijwilliger videotoren gezocht 24 aug.

Toernooien Nieuws afbeelding

16-7Barborg 2019/2020 terugverdienen vanuit de videotoren?
Op zaterdag 24 augustus vindt op de Almeerse The Indian Maharadja Kick Off Toernooi plaats voor topteams A/B.
Gedurende de dag worden er van elke wedstrijd van 25 minuten video opnamen gemaakt vanuit de videotoren. De apparatuur is reeds geregeld, maar we zoeken nog iemand die de camera wil bedienen.

Lees verder

Geslaagd SummertimE toernooi

Toernooien Nieuws afbeelding

7-7Op 6 juli heeft de toernooicommissie het seizoen afgesloten met het swingende SummertimE toernooi. Op een nagenoeg geheel droge dag streden 15 E-teams om de prijzen.

Lees verder

Hemeltaart 2019

Toernooien Nieuws afbeelding

31-5Traditioneel werd ook dit jaar het Hemeltaart Toernooi georganiseerd. 10 teams in de 8-tallen en 16 teams in de 11-tallen deden mee aan de competitie.
Uiteindelijke gingen de volgende teams aan de haal met de prijzen:
Winnaar 11-tallen: Team Ciao

Winnaar 8-tallen: De Banally's


Lees verder

SummertimE Toernooi

Toernooien Nieuws afbeelding

16-5Op zaterdag 6 juli a.s. organiseert de toernooicommissie samen met enkele actieve ouders uit de E-jeugd het SummertimE toernooi voor de E6 & E8 teams.
Inschrijving staat open voor Almeerse teams alsmede teams uit andere regio's. De teams zorgen zelf ook voor promotie van hun eigen toernooi. De deelnemende teams delen flyers uit tijdens de resterende wedstrijden van het jaar.

Lees verder

Inschrijving 6x6 Ultimate Edition

Toernooien Nieuws afbeelding

25-4 Inschrijving is geopend voor het 6x6 jubileum-event (alle leden) dat plaats vindt op zaterdag 22 juni a.s. De snelle inschrjvers kunnen een voorkeur van 1 naam doorgeven met wie ze graag in het team willen zitten. Je speelt in een team bestaande uit 9-10 personen uit dezelfde lijn (F,E,D,C, etc). Vanaf de C-lijn wordt er gespeeld met gemengde teams (m/v).

Lees verder

Hemeltaart Toernooi strooomt vol

Toernooien Nieuws afbeelding

24-4 Op donderdag 30 mei wordt ons traditionele Hemeltaart Toernooi weer gespeeld.
Een gezellig familie toernooi waarbij familieleden, vrienden en bekenden in één team zitten. Enkel verbeteringen ten opzichte van afgelopen jaar zijn o.a. de keuze voor 8 tegen 8 op halve velden voor de familieteams en natuurlijk de afsluiting met een gemeenschappelijke maaltijd. 

Lees verder

Girlsonly Toernooi groot succes

Toernooien Nieuws afbeelding

19-4 Op Goede Vrijdag werd op de Almeerse het Girlsonly Toernooi gespeeld. Meer dan 200 meisjes uit de breedtelijn D en C speelden in 4 poules om de prijzen. Bijna alle teams hadden zich geheel in de stijl van het toernooi gekleed. Uiteraard voerde de kleur roze de boventoon.

Lees verder

MC3 in de prijzen bij Almeerse Girlsonly Toernooi

Toernooien Nieuws afbeelding

19-4Tijdens een zonovergoten Girlsonly Toernooi streden meer dan 200 meisjes D/C in 4 verschillende poules om de prijzen. Uiteindelijk ging de Almeerse MC3 er vandoor met de 1e prijs in hun poule, alsmede de Mega Girlsonly Trofee.

Lees verder

Toernooien bij de Almeerse

Toernooien Nieuws afbeelding

31-1 De toernooicommissie is de afgelopen maanden druk geweest met het plannen van maar liefst 11 toernooien in 2018! In de bijlage staan alle toernooien omschreven.


De toernooien staan ook op https://hockey.nl/clubs/ toernooien/ en in de app. van de Almeerse/meer/Toernooien.Lees verder

Annulering 6x6 toernooi

Toernooien Nieuws afbeelding

3-6Helaas moeten we iedereen mededelen dat we voor het 6x6 toernooi niet voldoende inschrijvingen hebben mogen ontvangen om er voor iedereen een topdag van te kunnen maken.

Dit heeft ons doen besluiten om het toernooi op deze datum en in deze vorm uit de agenda te halen. Uiteraard zullen de reeds betaalde inschrijfgelden worden geretourneerd.


Lees verder

Hemeltaart Toernooi nu al succes.

Toernooien

16-5 Het Hemeltaart Toernooi 2019 is nu al een succesnummer. Maar liefst 24 teams nemen dit jaar deel aan dit jaarlijkse event. Voor het eerste spelen de familieteams met kinderen in 8-tallen op halve velden, wat het speelplezier te goede zal komen. De jongvolwassen strijden traditioneel met 11-tallen op een heel veld.

Lees verder

Almeerse Toernooien!!!

Toernooien Nieuws afbeelding

11-2 Ook dit jaar organiseert de Almeerse meerdere toernooien. Voor de diverse toernooien kun je je nog niet inschrijven, maar je kunt wel reeds de ruimte vrijhouden in je agenda. Tevens bestaat De Almeerse dit jaar 40 jaar en speciaal hiervoor organiseren wij het 6x6 Ultimate Edition Toernooi.
Alle toernooien staan reeds vermeld op

Lees verder

Toernooi spelen bij Almeerse

Toernooien Nieuws afbeelding

14-3 Heb jij je team al op gegeven voor één van onze toernooien?
Kijk snel op almeerse.nl/toernooien wanneer er een toernooi voor jouw team is en meld je team nu aan! 

We zien jullie graag op een van onze toernooien!
Met een sportieve groet.
 
Frank, Jack, Jeroen en Henk


Lees verder

Aftermovie HGW 2022 The Farm!

 

 

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse MO14-1 - !Oefenwedstrijd Myra MO14-1
Datum zaterdag 11-2 Spelen 11:00

 

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A