header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Reminder: denk aan Coronaregels op het complex

Corona Nieuws afbeelding

13-4We hockeyen alweer een tijdje in Coronatijd. We merken dat de regels een beetje naar de achtergrond verdwijnen, maar dat kan helaas niet! We zijn aangesproken op het niet voldoende naleven van de regels. Willen we allemaal kunnen blijven hockeyen dan moeten we ze beter naleven.
Waar moet je aan denken?

Lees verder

Informatie m.b.t. volgend seizoen voor senioren

Bestuur Nieuws afbeelding

13-4 Over drie weken is de officiële datum voor mogelijk opzeggen van het lidmaatschap (1 mei). Voor veel leden een keuzemoment. En waar zeg je als senior ‘ja’ tegen als je lid blijft?

Lees verder

Hoe kun je optimaal en zo objectief mogelijk teams indelen?

Algemeen Nieuws afbeelding

13-4 Het is een jaarlijks terugkerende discussie binnen de Almeerse: het indelen van teams. Iedereen heeft hier een mening over en het lijkt wel of je het als club nooit goed doet.
Om hier transparant over te zijn en voor iedereen duidelijkheid te verschaffen wordt er al een tijd gewerkt aan een procedure voor het maken van de teamindelingen.

Lees verder

Gasttraining voor selectieteams

CHZ mededelingen

13-4 Spelers / speelsters van de Selectie opgelet!


Ooit al eens training willen krijgen van een echte hockeytopper? Dat gaat nu gebeuren! In samenspraak met de OCT en de tophockey commissie hebben wij voor jullie het volgende geregeld:

Lees verder

Schrijf je nu in voor de Almeerse hockeydagen op 3 & 4 mei

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

6-4 Op 3 en 4 mei (meivakantie) organiseert de Almeerse Hockey Academy (Hockey Below The Sea) in samenwerking met de Almeerse Hockeyclub de Almeerse Hockeydagen. Lees verder

Kom gratis trainen bij de Almeerse Hockeyclub!

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

4-4 Wil jij of je kind proberen of hockey iets voor jou is? Dat kan! Wij bieden iedereen die hockey een keer wil proberen 3 gratis proeftrainingen aan. Train je gezellig met ons mee? Er zijn leensticks beschikbaar.
Hockeyen kan al vanaf 4 jaar; We hebben plek voor alle jeugd, junioren, senioren, para hockeyers, veteranen en trimhockeyers.

Lees verder

Van het Bestuur, Commissie Tophockey

Bestuur Nieuws afbeelding

29-3 Vanuit het bestuur willen wij jullie graag geregeld op de hoogte houden van de gang van zaken en waar wij als bestuur mee bezig zijn. In deze update willen wij jullie graag meer vertellen over de interim-bestuursfunctie Tophockey en de Commissie Tophockey. De volgende updates stellen wij de andere bestuursleden en commissies voor.

Interim-bestuurslid Tophockey

Lees verder

Corona op scholen: klas in quarantaine? Dan ook geen hockey

Corona Nieuws afbeelding

12-3We horen wat geruchten om ons heen mbt besmettingen op scholen en klassen die in quarantaine moeten. Bij deze een reminder: als je met je klas, een deel van je klas of om andere redenen in quarantaine moet, mag je helaas ook niet komen hockeyen. Meld je af via LISA of de teamapp. 

Lees verder

Nieuw Corona protocol: lees het even door voor je start

Corona Nieuws afbeelding

1-3Vandaag begint officieel het veldseizoen weer en vanaf 3 maart mogen ook de leden tot en met 26 jaar weer "gewoon" trainen en onderlinge potjes spelen! Voor de senioren die nog niet "gewoon" mogen hockeyen wordt druk gewerkt aan mogelijkheden om in 2-tallen te trainen (voor wie zich daarvoor heeft opgegeven).

Lees verder